CAS nr. 111-46-6

Diethyleenglycol

Industrial grade

“Vivochem ontzorgt u op het gebied van chemische distributie”

Diethyleenglycol, diglycol of afgekort DEG, is direct uit voorraad leverbaar in verschillende verpakkingen. 

Meer informatie over diethyleenglycol? Neem dan contact op met ons op, één van onze medewerkers helpt u graag verder.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • Molecuulformule C4H10O3
  • CAS-nummer 111-46-6
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

+450 chemische grondstoffen uit voorraad leverbaar

Vivochem, onderdeel van de BÜFA-groep, is een voorraadhoudende distributeur waardoor wij levertijden van 2-3 werkdagen kunnen garanderen. Benieuwd naar ons volledige leverprogramma? Bekijk onze productenpagina voor een overzicht van chemicaliën van aceton tot azijnzuur. Diethyleenglycol kan worden afgevuld in onze moderne semiautomatische afvullijnen. Ook kunnen wij chemicaliën voor u opslaan in ons moderne warehouse die voldoet aan alle strenge veiligheidseisen. Benieuwd naar onze warehousing mogelijkheden? Lees onze blog over ADR-opslag.

Welke voordelen heeft het bestellen van chemicaliën bij Vivochem?

  • Bij Vivochem koopt u altijd in tegen voordelige prijzen.
  • Chemicaliën op laten slaan? Wij beschikken over alle certificaten om uw chemische grondstoffen veilig en verantwoord op te slaan.
  • Diethyleenglycol kan worden geleverd in veel verschillende verpakkingen.
  • Bij Vivochem bent u geen nummer. Wij staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee.
  • U ontvangt binnen maximaal 3 werkdagen uw diethyleenglycol.
  • Bent u opzoek naar andere diensten dan chemische distributie? Ook voor het afvullen en opslaan kunt u bij ons terecht.

Wat is diethyleenglycol?

Benieuwd naar de toepassingen op uw proces? Neem dan contact op met ons op, één van onze medewerkers helpt u graag verder. Diethyleenglycol wordt onder andere toegepast als koelvloeistof; het verlaagt het vriespunt en verhoogt het kookpunt, wat het een prima antivriesmiddel maakt. Ook als oplosmiddel in verfverdunners, kleurstoffen, kunstharsen, verven en oliën kent diglycol zijn toepassingen. Verder wordt het gebruikt als vochtvasthoudend middel voor o.a. tabak, kurk en kleefstoffen.

Diethyleenglycol op uw gewenste locatie ontvangen?

Een offerte voor diethyleenglycol kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. U geeft aan wat uw gewenste ordervolume is, wat uw gewenste verpakking is en wat uw contactgegevens zijn. Wij zullen ervoor zorgen dat u binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte ontvangt met onze scherpe prijzen. Alle belangrijke zaken zullen met u worden besproken. Gaat u akkoord? Dan ontvangt u binnen 3 werkdagen uw chemische grondstoffen.

Vivochem in beeld

Chemie verpakking kiezen?

Dietheyleenlycol kan in veel verschillende verpakkingen worden geleverd, maar welke is nou het meest geschikt voor u? Wij hebben een korte video voor u gemaakt waarin u alles vertellen over alle mogelijkheden bij Vivochem.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z