CAS nr. 110-63-4

1.4-Butaandiol

“Vivochem levert 1.4-butaandiol direct uit voorraad”

Bent u opzoek naar een leverancier voor 1.4-butaandiol? Dan bent u bij Vivochem aan het juiste adres. Bij Vivochem bent u verzekerd van een snelle en flexibele levering. 

1.4-butaandiol wordt vaak gebruikt als oplosmiddel. Ook wordt het gebruikt voor de productie van verscheidene kunststoffen. Meer informatie? Neem dan contact met ons op. Eén van onze enthousiaste medewerkers helpt u graag verder.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums
  • Molecuulformule C4H10O2
  • CAS-nummer 110-63-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

ViVoChem is dé leverancier van chemische grondstoffen

Vivochem, onderdeel van de BÜFA-Groep, is naast leverancier van 1.4-butaandiol, leverancier van +450 andere chemische grondstoffen. Om al deze chemicaliën goed te kunnen distribueren hebben wij ons eigen transportvloot met gecertificeerde chauffeurs. Wij weten als geen ander dat chemische grondstoffen en essentieel onderdeel kunnen zijn voor veel processen. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen op locatie geleverd. Heeft u vragen over de levering? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers, zij helpen u graag verder.

De voordelen van het bestellen van chemische grondstoffen bij Vivochem

  • U bestelt uw benodigde chemicaliën altijd tegen de scherpste prijzen.
  • We houden u graag op de hoogte over de status van uw bestelling.
  • 1.4-butaandiol en alle andere chemische grondstoffen worden standaard in een veilige UN-gekeurde verpakking geleverd.
  • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering van maximaal 3 werkdagen.
  • De continuïteit van uw processen wordt gewaarborgd. Wij leveren standaard binnen 3 werkdagen.
  • Uw chemische grondstoffen kunnen worden opgeslagen in onze moderne warehouse met beschermingsniveau 1.
  • Drumming en warehousing behoren ook tot de diensten die wij u kunnen bieden.
Vivochem in beeld

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor 1.4-butaandiol?

1.4-butaandiol bestellen? Vraag dan een vrijblijvend offerte aan en dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Wij bespreken alle belangrijke zaken zoals prijs en levertijd met u. Zodra het offerte akkoord is, begint ons proces om uw 1.4-butaandiol binnen 2-3 werkdagen naar wens op uw locatie af te leveren. Een MSDS of veiligheidsblad kunt u ook eenvoudig aanvragen via het offerteformulier op deze pagina.

1.4-butaandiol is verkrijgbaar in meerder verpakkingen, waaronder IBC’s, Pallet zakken en Pallet drums. In deze video vertelt Daniel u alles over onze verpakkingsmogelijkheden.   

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z