CAS nr. 202-905-8

Hexamine

Industrial grade

“Gestabiliseerde en niet-gestabiliseerde hexamine direct uit voorraad leverbaar”
Bent u opzoek naar een totaalleverancier die u ontzorgt op het gebied van chemische distributie? Dan is ViVoChem de partij voor u. Met veel ervaring en een groot klantbestand, weten wij hoe wij u de beste service kunnen verlenen.

Ontvang uw vrijblijvende offerte al binnen één werkdag.

 • Beschikbaar in BigBag, Pallet zakken (1250 kg)
 • CAS-nummer 202-905-8
 • UN-nummer 1328
 • ADR-klasse 4
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

ViVoChem, altijd klantgerichte service

Wij weten als geen ander dat veel productieprocessen afhankelijk zijn van (chemische) grondstoffen. Daarom voorzien wij bedrijven, verspreid over de hele wereld, van een snelle levering van chemische grondstoffen. Onze klanten staan altijd op de eerste plaats, daarom staat er altijd een medewerker paraat om vragen te beantwoorden en oplossingsgericht met u mee te denken.

ViVoChem is totaalleverancier en meer. Naast het distribueren van chemische grondstoffen, kunnen en mogen wij deze ook voor onze klanten afvullen en opslaan in onze moderne warehouse in Almelo. 

Welke voordelen kunnen wij u bieden?

 • U kunt hexamine bij ons altijd aanschaffen tegen scherpe prijzen.
 • Wij kunnen drumming en warehousing in onze warehouse met beschermingsniveau 1 aanbieden.
 • Iedere klant is even belangrijk bij ViVoChem, daarom bent u verzekerd van persoonlijk contact met één van onze medewerkers die altijd voor u klaar staat.
 • Wij leveren uw hexamine altijd binnen 3 werkdagen.
 • Wij bieden exportmogelijkheden waarbij wij al het contact, de vereiste formulieren, het laden en de verdere distributie over land voor u regelen.
 • De veiligheid van uw en onze medewerkers staat centraal, daarom leveren wij uw hexamine altijd in een UN-gekeurde verpakking af.

Wat is Hexamine?

Hexamine of Hexamethylethyleentramine is een reukloze en kleurloze tot witte kristallijne ontvlambare stof die goed oplosbaar is in water. Hexamine wordt hoofdzakelijk industrieel gebruikt in verschillende soorten harsen, waar het zijn functie kent als uithardend bestanddeel. ViVoChem levert zowel gestabiliseerde als niet-gestabiliseerde hexamine. Benieuwd naar onze hexamine? Vraag het MSDS en veiligheidsblad op of vraag naar meer informatie bij onze medewerkers.

Benieuwd naar onze prijzen en levermogelijkheden?

Een offerte kunt u eenvoudig aanvragen door het offerteformulier op deze pagina in te vullen. Wij laten u niet lang wachten en sturen u deze binnen één werkdag op. Alle belangrijke zaken zullen met u worden besproken. Gaat u akkoord? Onze gecertificeerde chauffeurs leveren uw hexamine binnen 3 werkdagen af op de gewenste locatie.

ViVoChem in beeld

Krijg een korte impressie van onze werkzaamheden in ons warehouse

In ons warehouse op het XL-businesspark wordt dagelijks hard gewerkt om chemische grondstoffen te leveren aan onze klanten. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Krijg door middel van deze korte video een impressie van onze werkzaamheden in ons warehouse. 

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z