CAS nr. 1302-42-7

Natriumaluminaat

“Snelle en flexibele leveringen voor al uw benodigde chemicaliën”

Bent u opzoek naar een leverancier die betrouwbaar is en uw natriumaluminaat snel en flexibel aflevert? Vivochem is dé leverancier van +450 chemische grondstoffen. Natriumluminaat is op voorraad en kan binnen 3 werkdagen worden afgeleverd op uw locatie.

Natriumaluminaat bestellen? Vraag eenvoudig een offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Onze medewerkers zullen binnen één werkdag contact met u opnemen.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet zakken (1000 kg)
 • CAS-nummer 1302-42-7
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Waarom kopen bedrijven natriumaluminaat bij Vivochem?

 • Door scherp in te kopen, kunnen we u scherpe prijzen bieden.
 • Uw chemische grondstoffen worden altijd geleverd in een veilige UN-gekeurde verpakking.
 • Vivochem hecht veel waarde aan duurzaamheid en zet, samen met de hele BÜFA-groep, dagelijks stappen om klimaatneutraliteit van product, industrie en transport te bereiken.
 • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie?
 • Uw natriumaluminaat in het buitenland ontvangen? Geen zorgen, ViVoChem levert wereldwijd.
 • Uw natriumaluminaat wordt binnen 2-3 werkdagen geleverd op uw locatie.

Wat is natriumaluminaat?

Natriumaluminaat (watervrij) is een wit, kristalijn poeder dat water aantrekt. Het is een natriumzout.

Natriumaluminaat kent veel toepassingen. Zo wordt het gebruikt om het uitharden van beton te versnellen. Verder wordt het gebruikt bij de productie van aanmaakblokjes en in de papierindustrie. In waterzuiveringsinstallaties wordt het gebruikt als hulpstof bij wateronthardingssystemen.

Een snelle en flexibele levering van natriumaluminaat

Natriumaluminaat kan binnen 3 werkdagen worden geleverd op uw gewenste locatie. U kunt een offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. De offerte is geheel vrijblijvend en u ontvangt deze binnen één werkdag. Wij zullen alle belangrijke zaken zoals prijs en de levering met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zetten wij alles in werking om uw natriumaluminaat bij u af te leveren.

Warehousing & drumming bij Vivochem

Naast chemische distributie kunt u bij Vivochem ook terecht voor drumming en warehousing. Wij beschikken over een moderne warehouse met beschermingsniveau 1. Daarnaast zijn al onze medewerkers gekwalificeerd om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemische grondstoffen. Wilt u weten hoe drumming en warehousing bij Vivochem eruitziet? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u alles vertelt over het afvullen en het opslaan van chemische grondstoffen bij Vivochem.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van natriumaluminaat vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 • U vult het offerteformulier in.
 • Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 • Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 • Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natriumaluminaat  ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z