CAS nr.

FerSol®

“Betere waterzuivering met het revolutionaire product, FerSol®”

Ons innovatieve product FerSol® is de stof Ferraat (VI) in vloeibare vorm. Wanneer u FerSol® inzet voor de zuivering van uw afvalwater, maakt u het proces duurzamer, energiezuiniger en bent u in staat om water circulair in te zetten voor uw industriële proces. Neem deel aan de groene industriële revolutie en reinig uw afvalwater groen, efficiënt en circulair met FerSol®. Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

FerSol® helpt wereldwijde waterschaarste te stoppen

Op dit moment heeft de hele wereld een grote uitdaging, er is namelijk veel waterschaarste. Daarom moet er iets worden gedaan om zuiniger om te gaan met ons water. Veel water gaat verloren door het lozen van afvalwater. Het water reinigen kost veel geld, tijd en energie. Daarbij zijn er veel schadelijke chemicaliën nodig om dit water klaar te maken voor hergebruik.

FerSol® is dé oplossing voor al deze problemen!

Wat bereikt u met FerSol®?

  • Het maakt het zuiveren van water groen, efficiënt en circulair.
  • Het water wordt zó zuiver dat het grotendeels opnieuw kan worden ingezet in uw proces.
  • De zeer krachtige, oxiderende werking zorgt voor minder sludge die bovendien veel compacter is.
  • FerSol® draagt bij aan uw groene ambities. U bespaart veel energie bij het zuiveren van water met FerSol®. Vanwege minder benodigde processtappen, efficiëntere RO-systemen, minder sludge dat overblijft en lagere benodigde temperaturen.

Ontketen de kracht van FerSol®

Revolutionaire waterzuivering met FerSol® ziet er als volgt uit:

Groen

Ferraat (VI) is ontzettend krachtig én milieuvriendelijk. Het vervangt traditionele chemicaliën die lastig te verwijderen zijn uit het water en meer energie verbruiken. Het is de beste manier om te verduurzamen.

Efficiënt

Ferraat (VI) heeft een veelzijdige werking: het is de sterkste oxidant ter wereld, het reageert met opgeloste stoffen zodat zij bezinken en als neveneffect elimineert het sommige bacteriën, schimmels en virussen. 

Circulair

Ferraat (VI) maakt restwater zo puur dat een groot deel teruggebracht kan worden in jouw proces. Soms is zelfs de sludge als grondstof te hergebruiken. Het restwater hoeft niet meer geloosd te worden en zo draag je bij aan de circulaire watereconomie.

ViVoChem in beeld

Ferr-Tech, Vivochem en duurzaamheid

Zoals u weet staat duurzame en groene chemie centraal bij Vivochem, daarom nemen wij samen met Ferr-Tech deel aan de groene, industriële revolutie. Wij zijn nu namelijk preferred supplier van FerSol®. Hoe revolutionaire afvalwaterzuivering eruit ziet? Dat ziet u in de video hiernaast.

Test FerSol® op uw afvalwater

Ontdek vrijblijvend hoe FerSol® uw afvalwaterzuivering groen, efficiënt en circulair maakt. Vind de oplossing voor uw afvalwater en laat het gratis door ons behandelen met Ferraat (VI) in het Ferr-Tech waterlab. Dit vraagt u eenvoudig aan via het offerteformulier op deze pagina. 

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z