25322-68-3

Polyethyleenglycol

Industrial grade

Polytehyleenglycol (PEG) is een hydrofiel polymeer of oligomeer, dat in de farmacie ook wel Macrogol wordt genoemd. Het is een chemisch weinig reactieve stof.

ViVoChem is dé distributeur van chemische grondstoffen. Polyethyleenglycol bestellen? Vraag direct een offerte aan bij ViVoChem, wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Polytehyleenglycol is bij ViVoChem beschikbaar in verschillende molaire massa`s: 200, 300, 400, 600 en 6000

Levertermijn:
Polytehyleenglycol is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u Polytehyleenglycol exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

  • Beschikbaar in IBC, Pallet drums, Pallet cans, Bulk
  • Molecuulformule C2nH4n+2On+1
  • CAS-nummer 25322-68-3
Offerte aanvragen

Toepassing

Polyethyleenglycol, afgekort PEG werkt als verdikkingsmiddel en oplosmiddel en heeft verschillende toepassingen. Zo wordt Polyethyleenglycol toegepast als halffabricaat voor vervaardiging van Polyurethaan. Daarnaast kan het gebruikt worden om hydrofiele zetpillen te maken en kan het in zijn polymere vorm gebruikt worden als zalfbasis. PEG wordt tevens ingezet om eiwitten voor medisch gebruik langer in het bloed te houden.

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)556 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer over ViVoChem
Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z