CAS nr. 25322-68-3

Polyethyleenglycol

Industrial grade

“Grote hoeveelheden polyethyleenglycol beschikbaar tegen scherpe prijzen”

Polyethyleenglycol (PEG) wordt toegepast in een groot aantal sectoren. Het is een hydrofiel polymeer of oligomeer, dat in de farmacie ook wel Macrogol wordt genoemd. Het is een chemisch weinig reactieve stof. PEG werkt als verdikkingsmiddel en wordt als halffabricaat toegepast voor vervaardiging van Polyurethaan. Ook wordt het onder andere gebruikt om Hydrofiele zetpillen te maken. Wilt u meer informatie? Neem gerust even contact op. Onze enthousiaste medewerkers voorzien u van alle informatie die u nodig heeft.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans, Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule C2nH4n+2On+1
  • CAS-nummer 25322-68-3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Al jarenlang dé leverancier van chemische grondstoffen

Vivochem heeft veel ervaring binnen de chemiebranche. Wij weten als geen ander dat veel productieprocessen afhangen van chemische grondstoffen. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Dit doen wij door middel van een moderne transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens, bestuurd door betrouwbaar personeel. Ook bieden wij diensten aan, zoals het drummen en warehousen van chemicaliën.

Polyethyleenglycol is één van onze +450 chemische producten. Alle producten worden in UN-gekeurde verpakkingen vervoerd en opgeslagen. Daarbij hanteren wij een streng veiligheidsbeheer en voldoen wij aan alle benodigde ADR wetgevingen.

Waarom bedrijven voor Vivochem kiezen

  • Vivochem beschikt over alle benodigde kwaliteitscertificaten.
  • Wij bieden altijd scherpe prijzen voor polyethyleenglycol.
  • Wij leveren niet alleen verpakte goederen, maar ook voor bulkaanvragen kunt u bij ons terecht.
  • Onze gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat uw chemicaliën binnen 3 werkdagen wordt geleverd.
  • Vivochem kan uw chemicaliën wereldwijd leveren.
  • Heeft u geen plek op uw locatie of beschikt u niet over de juiste faciliteiten? Vivochem beschikt over een geavanceerde ADR opslaghal met +9000 palletplaatsen.

Hoe vraag ik een offerte aan voor polyethyleenglycol?

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig via het offerteformulier op deze pagina. Afhankelijk van de hoeveelheid en de toepassingen kiest u een verpakking. Wanneer u de offerteaanvraag heeft verstuurd, ontvangt u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte.

Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw polyethyleenglycol ontvang op de aangegeven locatie. Wilt u op een andere datum geleverd krijgen? Ook dat is mogelijk! Bespreek het samen met onze verkoopmedewerker.

ViVoChem in beeld

Hoe ziet ADR warehousing bij Vivochem eruit?

Bij het opslaan van chemicaliën komen, zoals u weet, veel veiligheidseisen kijken. Bent u benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat wij aan al deze eisen te voldoen? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel vertelt over ADR opslag bij Vivochem. Wie weet zouden wij naast het leveren van polyethyleenglycol ook chemische grondstoffen voor u kunnen opslaan.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z