CAS nr. 13845-36-8

Kaliumtripolyfosfaat

Industrial grade

“Vivochem  is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.”

Bent u op zoek naar een leverancier voor Kaliumtripolyfosfaat die scherpe prijzen en flexibele levertijden biedt? Dan is Vivochem de partij voor u. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • CAS-nummer 13845-36-8
  • UN-nummer 3266
  • ADR-klasse 8
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Leverancier van chemische grondstoffen

Vivochem  is een ervaren distributeur van chemische grondstoffen met een breed assortiment van meer dan 450 grondstoffen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Kaliumtripolyfosfaat is een van de vele grondstoffen die we aanbieden en we kunnen deze binnen 2-3 werkdagen bij u op locatie leveren. Ons Kaliumtripolyfosfaat is een wit, kristallijn poeder dat in diverse toepassingen wordt gebruikt, waaronder als ingrediënt in voedsel, als waterverzachter en in wasmiddelen. Onze foodgrade Kaliumtripolyfosfaat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. 

Als u Kaliumtripolyfosfaat wilt bestellen, vult u ons offerteformulier in en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Naast het leveren van chemische grondstoffen, bieden we ook aanvullende diensten aan zoals het afvullen en opslaan van chemicaliën. We beschikken over de nodige certificaten om veilig met gevaarlijke stoffen te kunnen werken en ons magazijn in Almelo heeft het hoogst mogelijke beveiligingsniveau.

Wilt u weten waarom klanten graag Kaliumtripolyfosfaat bestellen bij Vivochem?

  • Wij zijn altijd beschikbaar om uw vragen over de levering te beantwoorden en denken graag met u mee.
  • U hoeft niet lang te wachten op uw chemische grondstoffen, wij leveren deze binnen 2-3 werkdagen af.
  • Wij kunnen de grondstoffen voor u afvullen in de gewenste verpakking.
  • Onze leveringsmogelijkheden zijn niet beperkt tot binnen Nederland, we kunnen wereldwijd leveren.
  • Bovendien bieden wij u de scherpste prijzen voor Kaliumtripolyfosfaat.

Wat is kaliumtripolyfosfaat?

Kaliumtripolyfosfaat is een wit kristallijn poeder dat vaak wordt gebruikt als voedselingrediënt, waterverzachter en in wasmiddelen. Het is een anorganisch zout dat bestaat uit kaliumionen en tripolyfosfaationen. Het heeft een hoge wateroplosbaarheid en wordt daarom vaak gebruikt in vloeibare toepassingen. Kaliumtripolyfosfaat wordt geproduceerd door het combineren van kaliumhydroxide met fosforzuur om kaliumfosfaat te creëren en vervolgens triplyfosforzuur toe te voegen om Kaliumtripolyfosfaat te produceren.

Vivochem in beeld

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Kaliumtripolyfosfaat

Benieuwd naar onze levermogelijkheden en scherpe prijzen voor Kaliumtripolyfosfaat? Vul het formulier op deze pagina in voor een vrijblijvende offerte. Binnen één werkdag ontvangt u de offerte en na akkoord zorgen wij dat u het product binnen 3 werkdagen op de gewenste locatie ontvangt. We leveren altijd in een veilige UN-gekeurde verpakking. Voor meer informatie over de verpakkingsmogelijkheden kunt u onze video bekijken waarin Daniel hierover vertelt.

Over Vivochem

Vivochem , ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem , aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z