CAS nr. 111109-77-4

Dipropyleenglycoldimethylether

“Een veilige en verantwoorde levering van al uw benodigde chemicaliën”

Dipropyleenglycoldimethylether wordt gebruikt voor de synthese van verschillende chemicaliën.

Dipropyleenglycoldimethylether bestellen voor uw toepassing? Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums
 • Molecuulformule C7H16O3
 • CAS-nummer 111109-77-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Een ruim aanbod, snelle levertijden en persoonlijk contact

Vivochem biedt een breed aanbod aan chemische grondstoffen aan. Ons doel is om u volledig te ontzorgen bij de inkoop van uw chemische grondstoffen. U vult het offerteformulier in en wij regelen de rest. Bij Vivochem bent u verzekerd van:

 1. Persoonlijk contact
 2. Flexibiliteit en transparantie
 3. Expertise

Dit zijn geen loze beloften. Veel ervaring maakt van Vivochem een gevestigde partij in de chemiebranche. Onze verkoopmedewerkers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.

Naast chemische distributie behoren drumming en warehousing ook tot de diensten die wij onze klanten kunnen aanbieden. Wij beschikken over een moderne en volledig uitgeruste warehouse. Wilt u uw Dipropyleenglycoldimethylether ontvangen in het buitenland? Ook dat is geen probleem, ons on board export-team helpt u hier graag mee verder.

De voordelen van het kopen van Dipropyleenglycoldimethylether

 • Wij verzekeren u van de meest voordelige prijzen.
 • Dipropyleenglycoldimethylether in het buitenland ontvangen? Vivochem levert deze wereldwijd af tot aan de haven van het betreffende land.
 • Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp binnen Vivochem en gehele BÜFA-groep. Daarom beschikken wij over verschillende ECO-Certificaten.
 • Wij bieden exportmogelijkheden waarbij we al het contact, de vereiste documenten, het laden en de verdere distributie over land voor u regelen.
 • Binnen 2-3 werkdagen ontvangt u uw Dipropyleenglycoldimethylether op uw gewenste locatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Dipropyleenglycoldimethylether

Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen en levermogelijkheden voor Dipropyleenglycoldimethylether? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte. Zodra u akkoord gaat, zetten wij alles in werking en zorgen wij dat u binnen 3 werkdagen uw Dipropyleenglycoldimethylether op de gewenste locatie ontvangt.

Onze medewerkers werken dagelijks hard achter de schermen om ervoor te zorgen dat bedrijven, verspreid over verschillende sectoren, hun chemische grondstoffen ontvangen. Onze gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Dipropyleenglycoldimethylether ontvangt. Wilt u weten hoe wij voor onze klanten te werk gaan? Bekijk dan deze korte video waarin u een impressie krijgt van alle werkzaamheden die zich afspelen in onze warehouse in Almelo.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Dipropyleenglycoldimethylether