CAS nr. 1310-73-2

Natronloog

“Natronloog is beschikbaar in verschillende verpakkingen”

Bent u opzoek naar een waterige oplossing van natriumhydroxide? Dan bent u opzoek naar natronloog, een zeer basische en corrosieve oplossing. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Wij weten als geen ander dat chemische grondstoffen een belangrijke rol speelt in veel productieprocessen. Wij proberen daarom u volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Natronloog bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, een van onze medewerkers neemt dan meestal binnen een werkdag contact met u op. Opzoek naar het MSDS of veiligheidsblad? Ook deze kunt u opvragen via het offerteformulier.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums (PE), Pallet cans
 • Molecuulformule NaOH
 • CAS-nummer 1310-73-2
 • UN-nummer 1824
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Waarom klanten voor Vivochem kiezen?

 • Vivochem beschikt over alle benodigde kwaliteitscertificaten.
 • Wij bieden altijd scherpe prijzen voor natronloog.
 • Ook voor bulkaanvragen kunt u bij ons terecht.
 • Onze gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat uw chemicaliën binnen 3 werkdagen wordt geleverd.
 • Natronloog in het buitenland ontvangen? Vivochem levert deze wereldwijd af in de haven van het betreffende land.
 • Heeft u geen plek op uw locatie of beschikt u niet over de juiste faciliteiten? Vivochem beschikt over een geavanceerde ADR opslaghal met +9000 palletplaatsen.

Offerte ontvangen voor natronloog ontvangen?

Een offerte vraagt u eenvoudig aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Hier geeft u aan wat uw gewenste verpakking en ordervolume zijn. Nadat u uw contactgegevens hebt ingevuld, kunt u het formulier verzenden. Binnen één werkdag ontvangt u dan een vrijblijvende offerte met onze scherpe prijs voor natronloog. Zodra u akkoord gaat, zetten wij alles in werking om binnen 3 werkdagen uw natronloog af te leveren op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

In welke verpakkingen leveren wij natronloog?

Natronloog kan in veel verschillende verpakkingen worden afgeleverd. Bent u benieuwd naar al deze verpakkingsmogelijkheden? Bekijk dan deze korte informatieve video. In deze video vertelt Daniel over al onze verpakkingsmogelijkheden. Wilt u meer weten over de geschikte keuze voor de verpakking van uw natronloog? Neem dan contact met ons op. 

Over ons

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z