CAS nr. 100-51-6

Benzylalcohol

Industrial grade

“Benzylalcohol is een veelgebruikte chemische grondstof in verzorgingsproducten”

Vivochem levert de veelzijdige benzylalcohol als industriële kwaliteit in verschillende verpakkingen. Vraag uw vrijblijvende offerte aan en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 
 

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
  • Molecuulformule C7H8O
  • CAS-nummer 100-51-6
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Wat zijn de voordelen van chemie inkopen bij Vivochem?

  • Naast benzylalcohol kunnen wij +450 andere chemische grondstoffen leveren.
  • Benzylalcohol is leverbaar in verschillende UN-gekeurde verpakkingen.
  • Grote hoeveelheden nodig? Wij kunnen uw chemische grondstoffen per tankwagen afleveren op de gewenste locatie.
  • U ontvangt altijd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op basis van uw orderhoeveelheid en verpakkingseenheid.
  • Wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen.
  • In het warehouse van Vivochem kunnen kunnen wij drumming en warehousing van chemicaliën aanbieden.

Afvulling, opslag en distributie van chemische grondstoffen

Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen. Vanuit onze moderne warehouse in Almelo distribueren wij chemische grondstoffen aan bedrijven over de hele wereld. Wil u chemicaliën exporteren? Vivochem levert hierin het totaalpakket: contact met financiële instanties en douane, opmaak van de vereiste formulieren, het laden van de zeecontainer, verscheping en de verdere distributie over land. 

Vivochem is onderdeel van de BÜFA groep. 

Wat is benzylalcohol?

Benzylalcohol is een kleurloze vloeistof met een zwakke aromatische geur en is matig oplosbaar in water. Het is wel mengbaar met andere alcoholen.

Benzylalcohol wordt gebruikt als oplosmiddel in inkten, verven, lakken en harsen (industrial grade). Verder wordt het toegevoegd als geurstof aan zepen, etherische oliën (o.a. ylang-ylang olie) en parfums (jasmijn en hyacint). Ook bij de bereiding van een aantal geneesmiddelen wordt benzylalcohol toegepast (pharma grade). In de fotografie gebruikt men benzylalcohol als ontwikkelaar.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor benzylalcohol

Benzylalcohol is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u benzylalcohol exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg. U vraagt een offerte eenvoudig aan via het offerteformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Vivochem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

In onze worden warehouse chemicaliën afgevuld en opgeslagen. In deze video krijgt u een beeld van hoe wij te werk gaan met uw chemicaliën. Bekijk onze video pagina voor een overzicht van alle video's. 

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z