CAS nr. 1341-49-7

Ammoniumbifluoride

“Vivochem beschikt over verschillende kwaliteits-en ECO-certificaten”

Ammoniumbifluoride snel op uw gewenste locatie ontvangen en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs? Koop dan uw Ammoniumbifluoride in bij Vivochem. Sinds jaar en dag zijn wij dé leverancier van chemische grondstoffen.

Ammoniumbifluoride bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule F2H5N
 • CAS-nummer 1341-49-7
 • UN-nummer 1727
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Een gevestigde waarde binnen de chemiebranche

Dagelijks voorzien wij bedrijven, verspreid over de hele wereld, van hun benodigde chemicaliën. Ons doel is om al onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Dit doen wij door snel te leveren en altijd klaar te staan voor onze klanten. Flexibiliteit en persoonlijk contact zijn onze belangrijkste added values.

Naast het distribueren van chemicaliën behoren ook drumming en warehousing tot onze diensten. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemische grondstoffen.

Waarom bestellen bedrijven hun Ammoniumbifluoride bij Vivochem?

 • Door goed in te kopen bieden wij altijd de scherpste prijzen voor Ammoniumbifluoride.
 • Al onze klanten zijn uniek. Daarom staan wij altijd voor u klaar en denken we mee over oplossingen.
 • Voor iedere sector hebben wij een ruim aanbod aan chemicaliën.
 • Vivochem beschikt over een kwaliteits-, milieu- en veiligheidsmanagementsysteem en is in het bezit van een ISO 9001-14001, HACCP en GMP+ kwaliteitscertificaat.
 • Binnen 2-3 werkdagen ontvangt u uw Ammoniumbifluoride op uw gewenste locatie.

Wat is Ammoniumbifluoride?

Ammoniumbifluoride is een vaste stof dat voorkomt als kleurloze kristallen. Het is goed oplosbaar in water. De productie van deze stof vindt plaats door ammoniak en fluorwaterstofzuur met elkaar te laten reageren. Het wordt teruggevonden in bepaalde etsen.

Uw Ammoniumbifluoride ontvangen op uw gewenste locatie?

Ammoniumbifluoride kan binnen 3 werkdagen worden geleverd op uw gewenste locatie. U kunt een offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. De offerte is geheel vrijblijvend en u ontvangt deze binnen één werkdag. Wij zullen alle belangrijke zaken zoals prijs en de levering met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zetten wij alles in werking om uw Ammoniumbifluoride bij u af te leveren.

Vivochem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Bij Vivochem kunt u ervan verzekerd zijn dat we veilig en verantwoord met uw chemische grondstoffen omgaan. Ons warehouse voldoet aan alle eisen omtrent ADR en onze medewerkers zijn getraind. Bent u benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Bekijk dan deze korte impressievideo.

Over Vivochem

Vivochem  is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem ? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem  basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem  deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z