CAS nr. 95-47-6

O-Xyleen

“Vivochem voorziet u van al uw benodigde chemicaliën”

Bent u opzoek naar een leverancier voor o-xyleen? Vivochem levert o-xyleen en +450 andere chemische grondstoffen direct uit voorraad binnen 3 werkdagen bij u op locatie. 

O-xyleen bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, deze ontvangt u binnen één werkdag.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC
 • Molecuulformule C8H10
 • CAS-nummer 95-47-6
 • UN-nummer 1307
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé partner voor chemische distributie en meer

Vivochem is al leverancier van een groot aantal mooie bedrijven, verspreid over de hele wereld. Ons doel is om al deze klanten stuk voor stuk te ontzorgen bij chemische distributie. Dit doen wij door middel van onze flexibiliteit, expertise en het persoonlijk contact met onze klanten. Natuurlijk komen hier ook faciliteiten en voorzieningen bij kijken. 

Zo beschikken wij over een ultramoderne warehouse die voldoet aan alle eisen omtrent ADR. Vanuit hier kunnen wij uw o-xyleen klaar maken voor verzending. Naast chemische distributie kunnen wij ook drumming en warehousing van uw chemische grondstoffen aanbieden. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemicaliën. 

U kunt uw chemische grondstoffen ook in het buitenland ontvangen. Wij beschikken namelijk over een on board export-team. Deze helpt u graag verder en voorziet u van de juiste documenten hiervoor. Daarbij ontzorgen wij u volledig tot aan de haven van het gewenste land.

Wat kan Vivochem voor u betekenen?

 • U koopt o-xyleen in tegen de scherpste prijzen.
 • Het opslaan van chemicaliën vergt veel veiligheid. Daarom bieden wij warehousing aan in onze moderne PGS-hal met +9000 palletplaatsen.
 • Uw chemische grondstoffen worden geleverd door onze moderne transportvloot, bestuurd door ons eigen gecertificeerd personeel.
 • Wilt u uw o-xyleen in het buitenland ontvangen? Geen probleem, wij leveren deze wereldwijd af.
 • Samen met de gehele BÜFA-groep streven wij naar klimaatneutraliteit van product, industrie en transport. Dit waarborgen wij ook in al onze processen.
 • De continuïteit van uw processen is belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat uw chemische grondstoffen binnen 3 werkdagen worden afgeleverd.

Wat is o-xyleen?

O-xyleen (ortho-xyleen; 1,2-dimethylbenzeen) is een kleurloze, olieachtige, brandbare vloeistof. Xyleen heeft drie isomeren, waarvan o-xyleen er eentje is. Xyleen is afkomstig uit de olieraffinage, door katalytisch reformeren wordt xyleen uit ruwe olie gewonnen. 

O-Xyleen wordt veel gebruikt bij de productie van ftaalzuuranhydride, dat een precursor is voor vele materialen, geneesmiddelen en andere chemicaliën.

Vivochem in beeld

Ontvang een vrijblijvende offerte voor o-xyleen

Wilt u onze scherpe prijzen voor o-xyleen ontvangen? Vul dan het offerteformulier op deze pagina in. U geeft slechts aan wat uw gewenste verpakking, ordervolume en contactgegevens zijn. Zodra u deze heeft ingevuld, zult u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte ontvangen met onze scherpe prijs. Wij zullen alle belangrijke zaken zoals de prijs, het leverproces etc. met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan leveren we binnen drie werkdagen uw o-xyleen op uw gewenste locatie. Een andere leverdatum is in overleg uiteraard mogelijk. 

Wij verzekeren onze klanten van goede service, persoonlijk contact en transparantie. Hiervoor zijn goede faciliteiten en processen zeer belangrijk. Bent u benieuwd naar hoe onze werkzaamheden eruitzien? Bekijk dan deze korte video waarin we u een impressie geven van de werkzaamheden in onze warehouse.

Meer video's

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van o-xyleen vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw o-xyleen ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z