CAS nr. 141-53-7

Natriumformiaat

“Goede klantenservice, korte levertijden en flexibiliteit”

Bent u opzoek naar een leverancier voor natriumformiaat? Zoek dan niet verder, Vivochem is de geschikte partij voor u. Veel productieprocessen hangen af van (chemische) grondstoffen. Daarom weten wij dat snelheid en flexibiliteit uiterst belangrijk zijn bij leveringen van chemische grondstoffen.

Natriumformiaat bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor natriumformiaat. Deze ontvangt u binnen één werkdag na aanvraag.

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 141-53-7
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, dé B2B-partner voor uw chemicaliën

Sinds jaar en dag levert Vivochem chemische grondstoffen aan bedrijven over de hele wereld. Al deze jaren is ons doel hetzelfde gebleven, namelijk u ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Hier geven wij invulling aan door meer aan te bieden dan slechts het distribueren van chemicaliën.

Zo bieden wij naast chemische distributie ook drumming en warehousing aan. Wij beschikken over een volledig uitgeruste warehouse en gekwalificeerd personeel dat veilig en verantwoord omgaat met uw chemische grondstoffen.

Wilt u uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen? Ook dat is mogelijk bij Vivochem. Wij beschikken over een on board export team dat ervoor zorgt dat u uw chemicaliën overal ter wereld ontvangt.

De voordelen van het bestellen bij Vivochem

  • U betaalt nooit teveel voor natriumformiaat, wij bieden de scherpste prijzen.
  • Alle klanten zijn uniek en hebben hun eigen wensen en behoeften. Daarom bent u verzekerd van persoonlijk contact waarbij we met u meedenken.
  • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw locatie? Wij slaan deze graag voor u op in onze moderne PGS hal met +9000 palletplaatsen.
  • Veiligheid van zowel uw als onze medewerkers is zeer belangrijk. Daarom levert een gecertificeerde uw chemische grondstoffen standaard in een UN-gekeurde verpakking.
  • Wij streven naar klimaatneutraliteit van product, industrie en transport. Dit waarborgen wij ook in al onze processen.
  • Uw chemicaliën snel nodig? Wij leveren deze binnen 2-3 werkdagen af op uw locatie.

Wat is natriumformiaat?

Natriumformiaat is het natriumzout van mierenzuur. Het komt voor als een wit, vervloeiend poeder en is goed oplosbaar in water.

Natriumformiaat is een voedingsadditief (E237). Daarnaast wordt het gebruikt in kleur- en printprocessen voor textiel. Ook wordt natriumformiaat gebruikt als buffer voor sterke anorganische zuren, om hun pH te laten toenemen.

Ontvang uw natriumformiaat snel op uw gewenste locatie

U kunt binnen enkele minuten een offerteformulier aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. U ontvangt binnen één werkdag een offerte gebaseerd op uw gewenste verpakkingseenheid en ordervolume. Wij zullen de belangrijke zaken ,zoals de prijs en het leverproces, met u bespreken. Zodra u akkoord gaat zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natriumformiaat ontvangt op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Dagelijks zijn wij aan het werk om klanten verspreid over de hele wereld te voorzien van hun chemische grondstoffen. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk dan deze korte video waarin wij u een impressie geven van alle werkzaamheden op onze locatie in Almelo.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z