CAS nr. 107-55-6

Vivochem Industrial Coolant

Industrial grade

De Industrial Coolant producten zijn hoogwaardige koelmiddelen van Vivochem. Industrial Coolant MEG heeft Monoethyleenglycol als basis en Industrial Coolant MPG is op basis van Monopropyleenglycol. Vivochem levert verschillende oplossingen (vanaf 30%) met elk een ander temperatuurbereik.
 

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • CAS-nummer 107-55-6
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Vivochem Industrial Coolants zijn speciaal ontwikkeld als koelmiddel voor secundaire koelmiddeltoepassingen bij proceskoeling, ruimtekoeling en temperatuurregeling. Het beschermt leidingen waar vloeistoffen door stromen tegen extreem lage temperaturen en voorkomt of vermindert bovendien roest en slijtage. 

Levertermijn

Vivochem Industrial Coolants zijn leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u Vivochem Industrial Coolants exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

Vivochem in beeld

Verpakking kiezen?

Chemicaliën moeten worden verpakt in speciale verpakkingen. Vivochem biedt verschillende verpakkingen waarin Vivochem Industrial Coolants afgevuld kan worden. Benieuwd naar alle verpakkingen? Bekijk onze korte uitlegvideo. 

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Vivochem Industrial Coolant