CAS nr. 104-76-7

2-Ethylhexanol

“Chemicaliën geleverd op een veilige, verantwoorde en economische manier”

Bent u opzoek naar een leverancier die uw 2-Ethylhexanol snel aflevert op uw gewenste locatie? Dan is Vivochem dé leverancier voor u. Wij bieden niet alleen snelle levertijden, maar ook persoonlijk contact en aanvullende diensten zoals drumming en warehousing

2-Ethylhexanon bestellen? Vraag dan een offerte aan op deze pagina. Binnen 1 werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule C9H18O
 • CAS-nummer 104-76-7
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Chemische distributie en meer

Vivochem is sinds jaar en dag totaalleverancier van chemische grondstoffen. Wij voorzien bedrijven, verspreid over verschillende sectoren en delen van de wereld, van benodigde chemicaliën.  

Vanuit het moderne distributiecentrum in Almelo wordt een ruim aanbod aan onder andere zuren, logen, solventen, glycolen, surfactants en peroxiden gedistribueerd naar bedrijven binnen de Benelux. Wij weten als geen ander dat chemische grondstoffen belangrijk zijn voor uw proces. Daarom hanteren wij korte levertijden (max. 3 werkdagen) en kunnen wij uw chemische grondstoffen wereldwijd leveren. Onze medewerkers staan altijd klaar om met u mee te denken over oplossingen.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

 • Door goed in te kopen, kunnen wij scherpe prijzen bieden voor 2-Ethylhexanon.
 • Onze moderne PGS-15 hal maakt het mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan voor onze klanten.
 • Wij hebben een ruim aanbod van +450 chemische grondstoffen dat wereldwijd kan worden geleverd.
 • U ontvangt binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte.
 • Wij leveren uw chemische grondstoffen altijd in een veilige UN-gekeurde verpakkingen.
 • Wij zorgen ervoor dat uw chemische grondstoffen binnen 2-3 werkdagen op de gewenste locatie wordt geleverd.

Wat is 2-Ethylhexanon?

2-Ethylhexanol is een kleurloze vloeistof met een kenmerkende geur en is slecht oplosbaar in water. Echter lost de stof wel goed op in de meeste andere organische oplosmiddelen. 2-EH wordt ook wel als octanol aangeduid. 2-Ethylhexanol is een oplosmiddel met een lage vluchtigheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig via het offerteformulier op deze pagina. U geeft aan in welke verpakking wij het 2-ethylhexanon mogen leveren, hoeveel wij mogen leveren en waar wij mogen leveren. Binnen één werkdag ontvangt u dan uw vrijblijvende offerte. Wij bespreken alle zaken zoals de prijs en het leverproces met u. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen 2-Ethylhexanon ontvang op de aangegeven locatie.

Vivochem in beeld

Welke verpakkingen zijn geschikt voor 2-Ethylhexanon?

Wilt u zien welke verpakkingsmogelijkheden wij u kunnen bieden? Bekijk dan deze korte video. Daniel bespreekt hoe wij ervoor zorgen dat de chemische grondstoffen van al onze klanten veilig kunnen worden gedistribueerd en opgeslagen door middel van veilige verpakkingen.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van 2-ethylhexanol vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw 2-ethylhexanol ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z