CAS nr. 11138-66-2

Xanthan Gum

“Xanthaangom is bij Vivochem direct uit voorraad leverbaar”

Bent u opzoek naar een partner die u volledig ontzorgt op het gebied van chemische distributie? Dan is Vivochem de leverancier voor u. Wij zijn totaalleverancier van meer dan 450 chemische grondstoffen, waaronder xanthan gum.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor xanthan gum. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om prijs en mogelijkheden van levering met u te bespreken.

 • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule C35H49O29
 • CAS-nummer 11138-66-2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

De totaalleverancier van chemische grondstoffen

Vivochem is al jarenlang actief op het gebied van chemische distributie. In deze jaren zijn wij uitgegroeid tot dé totaalleverancier van chemische grondstoffen. Onze +450 chemische grondstoffen zij direct uit voorraad leverbaar. Deze worden door onze eigen transportvloot, bestaande uit een 10-tal vrachtwagens, vervoerd. Veiligheid staat voorop in dit proces, daarom zijn al onze chauffeurs opgeleid om veilig en verantwoord om te gaan met de chemische grondstoffen.

 Onze levering eindigt niet bij de Nederlandse grens. Wij bieden namelijk ook talloze exportmogelijkheden. Bij Vivochem kunnen uw chemische grondstoffen wereldwijd worden geleverd.

 Wij beschikken over een moderne ADR-warehouse. Deze maakt het mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan voor onze klanten.  

Welke voordelen heeft u bij Vivochem?

 • Naast het distribueren van chemische grondstoffen, kunnen wij deze ook voor u warehousen.
 • U bent ervan verzekerd dat u uw xanthan gum koopt tegen de scherpste prijzen.
 • Wij leveren uw chemische grondstoffen af binnen 3 werkdagen.
 • Wij vinden de veiligheid van zowel uw als onze medewerkers zeer belangrijk. Daarom leveren wij uw chemische grondstoffen af in een veilige UN-gekeurde verpakking.
 • Uw chemische grondstoffen kunnen wereldwijd worden geleverd. Hierbij regelen wij alle transport en houden wij u op de hoogte gedurende dit hele proces.
 • Vivochem beschikt over een ruim assortiment met producten voor vrijwel alle sectoren.

Wat is xanthaangom?

Xanthan Gum, ook wel xanthaangom, is een polysacharide. Dat verschillende industriële toepassingen kent. Het wordt vooral gebruikt als verdikkingsmiddel in voedsel onder het E-nummer E415. Ook wordt het ingezet als stabilisator, vervanger van gluten en emulgator. Daarnaast kent xanthan gum toepassingen in de cosmetica en de olie-industrie.

Vrijblijvend onze levermogelijkheden en prijzen ontvangen?

Een vrijblijvende offerte vraagt u bij Vivochem binnen een minuut aan door het formulier op deze pagina in te vullen. U vult uw ordervolume en contactgegevens in en laat eventueel een opmerking achter. Binnen één werkdag ontvangt u dan uw vrijblijvende offerte scherpe prijs voor xanthaangom. Alles wordt met u besproken. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat uw chemische grondstoffen worden geleverd op de gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Hoe slaan wij chemische grondstoffen op voor onze klanten?

Wij mogen de meest gevaarlijke chemicaliën opslaan in onze warehouse in Almelo. Deze heeft beschermingsniveau 1, het hoogst haalbare beschermingsniveau. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u hier alles over vertelt.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van xanthaangom vinden?

U kunt de veiligheidsbladen voor xanthaangom eenvoudig aanvragen door het contactformulier in te vullen. Wij zullen ervoor zorgen dat u snel het gewenste veiligheidsblad ontvangt.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier kunt u ook onze algemene voorwaarden vinden. 

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Vivochem mengt en produceert geen chemische grondstoffen. Wel kunt u naast chemische distributie ook bij ons terecht voor drumming en warehousing.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Vivochem is een B2B distributeur in de chemiebranche. Het is dus niet mogelijk om als consument producten in te kopen.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Vivochem levert alleen in grote hoeveelheden aan bedrijven. Daarom bieden wij chemische grondstoffen alleen per pallet aan.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw xanthaangom ontvangt.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z