CAS nr. 11138-66-2

Xanthan Gum

Xanthan Gum, ook wel Xanthaangom, is een polysacharide.

Xanthan Gum is leverbaar in Pallet zakken (1000 kg). Xanthan Gum bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, een van onze medewerkers neemt binnen een werkdag contact met u op.

 

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule C35H49O29
  • CAS-nummer 11138-66-2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Xanthan Gum wordt gebruikt als verdikkingsmiddel in voedsel onder E-nummer E415. Ook wordt het ingezet als stabilisator, vervanger van gluten en emulgator. Daarnaast kent Xanthan Gum zijn toepassingen in de cosmetica en de olie-industrie.

Levertermijn

Xanthan Gum is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u Xanthan Gum exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

ViVoChem beschikt over uitstekende drumming faciliteiten, waar de chemicaliën in de juiste hoeveelheid worden afgevuld. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw chemicaliën op te slaan in onze moderne PGS hal met 9.000 palletplaatsen. Lees meer over warehousing.

ViVoChem in beeld

Korte impressie van het proces binnen ViVoChem

Ons moderne magazijn in Almelo beschikt over alle moderne voorzieningen om chemische grondstoffen af te vullen, op te slaan en snel te distribueren. Benieuwd naar dit proces? Bekijk onze korte impressievideo.  

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)556 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z