CAS nr. 143-22-6

Butyltriglycol

“Vivochem levert uw benodigde chemicaliën snel en veilig op uw locatie”

Een snelle en veilige levering van uw butyltriglycol? Vivochem is de juiste partij voor u. Veel ervaring en een groot klantenbestand, maken dat wij over genoeg kennis en expertise beschikken om u volledig te ontzorgen bij Chemische distributie.

Butyldiglycol bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Eén van onze medewerkers zal binnen een werkdag contact met u opnemen.

 

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule C10H22O4
  • CAS-nummer 143-22-6
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën

Vivochem is al jaren dé B2B-partner voor chemische distributie. Wij kunnen u meer dan 450 chemicaliën bieden. Daarnaast bent u ook voor drumming en warehousing aan het juiste adres. Zo kunnen wij uw chemicaliën afvullen en direct opslaan in onze moderne PGS hal.

Wij beschikken overigens ook over onze eigen transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens. Deze worden bestuurd door onze betrouwbare chauffeurs die getraind zijn om chemicaliën veilig af te leveren en milieubewust te rijden.

Waarom bestellen bedrijven Butyltriglycol bij Vivochem?

  • U bent verzekerd van voordelige prijzen voor Butyltriglycol en 450 andere chemicaliën.
  • Iedere klant vindt andere zaken belangrijk. Daarom bieden wij persoonlijk contact en denken we oplossingsgericht met u mee.
  • Vivochem toont als geen ander dat chemie ook veilig, verantwoord en duurzaam kan zijn.
  • Butyltriglycol in het buitenland ontvangen? Vivochem levert deze wereldwijd af tot aan de haven van het betreffende land.
  • Bestelt u de verpakkingen op basis van statiegeld? Dan komen wij de lege emballage bij u ophalen.
  • Wij leveren uw Butyltriglycol standaard binnen 3 werkdagen af.

Wat is Butyltriglycol?

Butyltriglycol is een brandbare, kleurloze, hygroscopische vloeistof met een milde geur. Het is mengbaar met water en wordt gebruikt als oplosmiddel voor onder andere oliën, zepen, kleurstoffen, ontsmettingsmiddelen, inkten en reinigingsmiddelen.

ViVoChem in beeld

Ontvang uw butyltriglycol binnen 3 werkdagen

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor Butyltriglycol. Wanneer u deze hebt ingevuld, ontvangt u binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte. Daarna zullen wij contact met u opnemen om alle belangrijke zaken met u te bespreken. Gaat u akkoord met onze scherpe prijzen en levermogelijkheden? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Butyltriglycol ontvangt.

Het opslaan van chemische grondstoffen mag niet zomaar worden gedaan. Bedrijven moeten aan strenge eisen voldoen en over de juiste certificaten beschikken. Voor bedrijven die geen ruimte hebben of geen chemicaliën mogen opslaan, bieden wij ADR warehousing aan. Wij beschikken over een PGS hal met beschermingsniveau 1, het hoogst haalbare niveau. Bent u benieuwd hoe ADR wartehousing er bij Vivochem uitziet? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u hier alles over vertelt.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z