CAS nr. 5064-31-3

Nitrilotriazijnzuur

“Vivochem biedt Nitrilotriazijnzuur als 40% oplossing en als vaste stof.”

Vivochem is de ideale partner voor uw Nitrilotriazijnzuur behoeften, of u nu de voorkeur geeft aan een oplossing of een vaste stof. Wij bieden scherpe prijzen en flexibele levering om aan uw specifieke eisen te voldoen. Vraag eenvoudigweg een offerte aan voor Nitrilotriazijnzuur door ons offerteformulier in te vullen. Onze toegewijde verkoopmedewerkers nemen binnen één werkdag contact met u op om uw aanvraag te bespreken en een gepersonaliseerde oplossing te bieden.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans, BigBag, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule C6H9NO6
 • CAS-nummer 5064-31-3
 • UN-nummer 3267
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé leverancier van Nitrilotriazijnzuur en meer dan 450 andere chemische grondstoffen.

Zoekt u een partner die met u meedenkt bij het bestellen van chemische producten? Bij Vivochem bent u aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen chemische distributie, maar kunnen ook chemische grondstoffen voor u afvullen en opslaan in ons moderne ADR-magazijn.

Benieuwd naar ons gehele productaanbod? Bekijk al onze meer dan 450 chemische grondstoffen in ons productoverzicht.

Waarom klanten chemische grondstoffen bij Vivochem bestellen

 • Onze eigen moderne transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens, wordt bestuurd door betrouwbaar personeel.
 • U ontvangt binnen één werkdag na aanvraag een geheel vrijblijvende offerte.
 • Vivochem beschikt over moderne drumming- en opslagfaciliteiten.
 • Onze deskundige klantenservice staat altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. 
 • Wij bieden ook op maat gemaakte oplossingen en kunnen indien nodig chemische grondstoffen op specificatie leveren.
 • Vivochem hecht veel waarde aan duurzaamheid en zet zich in voor een verantwoorde en milieuvriendelijke productie.
 • Wij bieden naast standaardverpakkingen ook bulkleveringen aan, zodat u altijd de juiste hoeveelheid kunt bestellen die past bij uw bedrijfsbehoeften.

Zodra u een offerte aanvraagt bij Vivochem, gaan onze verkoopmedewerkers direct voor u aan de slag om binnen één werkdag een vrijblijvende offerte naar u te sturen. Gaat u akkoord met de offerte? Dan wordt binnen 3 werkdagen op locatie geleverd door onze gecertificeerde chauffeurs. In overleg kan er altijd gekozen worden voor een latere leverdatum.

Wat is Nitrilotriazijnzuur?

Nitrilotriazijnzuur, ook wel NTA genoemd, is een organische verbinding die wordt gebruikt als chelerend middel. Het is een witte kristallijne stof en heeft een breed scala aan toepassingen in de chemische, textiel- en papierindustrie. NTA wordt ook gebruikt in detergenten, was- en reinigingsmiddelen, en als additief in koelvloeistoffen.

ViVoChem in beeld

Veilige verpakking van chemische grondstoffen

Bij Vivochem leveren wij onze producten altijd in een veilige UN-gekeurde verpakking. Wij begrijpen het belang van veiligheid bij het werken met chemische stoffen en streven er daarom altijd naar om onze producten veilig en betrouwbaar te verpakken en te transporteren.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z