CAS nr. 5064-31-3

Nitrilotriazijnzuur

Nitrilotriazijnzuur (NTA) is een kleurloos tot wit kristallijn poeder, dat weinig oplosbaar is in water.

 VivoChem heeft NTA in het assortiment als oplossing 40% en als vaste stof. Nitrilotriazijnzuur bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, een van onze medewerkers neemt dan vaak binnen een werkdag contact met u op.  

 

  • Beschikbaar in IBC, Pallet drums, Pallet cans, Bulk, Pallet zakken (1000 kg), BigBag
  • Molecuulformule C6H9NO6
  • CAS-nummer 5064-31-3
  • UN-nummer 3267
  • ADR-klasse 8
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Nitrilotriazijnzuur en zijn zouten worden gebruikt om water te ontharden. Het wordt ook gebruikt om kalkaanslag tegen te gaan. Daarnaast wordt het steeds vaker gebruikt in wasmiddelen in plaats van fosfaten.

Levertermijn

Nitrilotriazijnzuur is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Nitrilotriazijnzuur is leverbaar in IBC, Pallet drums, Pallet cans, Pallet zakken, Bigbag en in bulk.

 ViVoChem beschikt over uitstekende drumming faciliteiten, waar de chemicaliën in de juiste hoeveelheid worden afgevuld. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw chemicaliën op te slaan in onze moderne PGS hal met 9.000 palletplaatsen. Lees meer over warehousing.

ViVoChem in beeld

Onze verpakkingsmogelijkheden

Bij ViVoChem hechten wij veel waarde aan veiligheid bij het distribueren van chemicaliën. Een onderdeel hiervan is het goed verpakken van de chemische grondstoffen. In deze korte video vertelt Daniel over alle verpakkingsmogelijkheden bij ViVoChem.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z