CAS nr. 10031-43-3

Natriumperborat Tetrahydraat

Natriumperboraat is het natriumzout van Perboorzuur. Het is een witte, reukloze vaste stof, die goed oplosbaar is in water. Natriumperboraat Tetrahydraat (natriumperboraat-4-Hydraat) bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, een van onze medewerkers neemt dan vaak binnen een werkdag contact met u op.  

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 10031-43-3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Natriumperboraat wordt veel gebruikt in wasmiddelen, als een van de bleekmiddelen op basis van peroxide. Het is een minder agressief bleekmiddel dan Natriumhypochloriet en andere chloorhoudende bleekmiddelen, waardoor kleurstoffen en textiel minder worden aangetast. Daarnaast heeft de stof antiseptische eigenschappen en kan het werken als een ontsmettingsmiddel.

Levertermijn

Natriumperboraat Tetrahydraat is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Natriumperboraat Tetrahydraat is leverbaar in Pallet zakken (1.000 kg) en in bulk (tankwagen van 20.000 liter).

ViVoChem beschikt over uitstekende drumming faciliteiten, waar de chemicaliën in de juiste hoeveelheid worden afgevuld. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw chemicaliën op te slaan in onze moderne PGS hal met 9.000 palletplaatsen. Lees meer over warehousing.

ViVoChem in beeld

Verpakkingen bij ViVoChem

IBC-containers, Variboxen en pallet zakgoed, bij ViVoChem distribueren we chemicaliën in deze verpakkingen en meer. Bent u benieuwd naar alle opties bij ViVoChem? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel vertelt over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)556 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Natriumperborat Tetrahydraat