CAS nr. 10031-43-3

Natriumperborat Tetrahydraat

“Vivochem beschikt over verschillende kwaliteits-en ECO-certificaten.’’

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier met ruime voorraden en scherpe prijzen voor Natriumperborat Tetrahydraat? Dan bent u bij Vivochem aan het juiste adres. Natriumperborat Tetrahydraat is een wit kristallijn poeder dat vaak wordt gebruikt als een veilig en milieuvriendelijk bleekmiddel en oxidatiemiddel in verschillende toepassingen, zoals wasmiddelen, reinigingsmiddelen en tandheelkundige producten. Wij bieden niet alleen scherpe prijzen en snelle levering, maar ook deskundig advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u de juiste chemische grondstof voor uw toepassing krijgt.

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 10031-43-3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, een ervaren partij in de chemische distributie

Bij Vivochem hebben wij meer dan 130 jaar ervaring in de chemische sector en zijn wij gespecialiseerd in de distributie van hoogwaardige chemische stoffen, waaronder Natriumperborat Tetrahydraat. Als ervaren leverancier van Natriumperborat Tetrahydraat, begrijpen wij dat een betrouwbare en snelle levering essentieel is voor uw bedrijf. Daarom bieden wij een flexibele service met gemakkelijke online offerte-aanvragen en snelle leveringen vanuit ons ADR-warehouse, bemand door een gemotiveerd team van meer dan 100 medewerkers. Bij Vivochem kunt u rekenen op deskundig advies, persoonlijk contact en wereldwijde ondersteuning bij de export van chemische grondstoffen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw chemische behoeften.

Voordelen van chemie bestellen bij Vivochem

  • Bij Vivochem kunt u profiteren van voordelen bij het bestellen van chemicaliën.
  • Een ervaren distributeur met meer dan 130 jaar ervaring bieden wij een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, waaronder Natriumperborat Tetrahydraat.
  • Snelle levering van bijna ons gehele productassortiment, wat binnen maximaal 3 werkdagen bij u wordt afgeleverd.
  • Vivochem is onderdeel van de BÜFA-groep, een toonaangevend bedrijf dat innovatief en milieubewust is.
  • Wereldwijd actief om u te ondersteunen bij de export van chemische grondstoffen, waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor al uw chemische behoeften, waar u zich ook bevindt.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor Natriumperborat Tetrahydraat

Bij Vivochem verloopt het proces van offerte aanvragen tot levering op locatie snel en efficiënt. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door ons online offerteformulier in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een gedetailleerde offerte of neemt een van onze medewerkers contact op voor eventuele aanvullende informatie. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u de gewenste verpakking kiezen. Indien de bestelde chemicaliën op voorraad zijn, wordt uw bestelling binnen maximaal 3 werkdagen afgeleverd op uw locatie door ons team van medewerkers. U kunt het offerteformulier vinden op deze pagina.

Wat is Natriumperborat Tetrahydraat?

Natriumperborat Tetrahydraat is een wit poeder dat vaak wordt gebruikt als bleekmiddel en als reinigingsmiddel voor tanden en kleding. Het is een samengestelde stof van natriumpercarbonaat en waterstofperoxide. Wanneer het in contact komt met water, komt er zuurstof vrij, wat zorgt voor de blekende en reinigende werking. Naast het gebruik in de huishoudelijke sector, wordt Natriumperborat Tetrahydraat ook gebruikt in de industrie als oxidatiemiddel en in de chemische syntheseprocessen. Het is belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen bij het hanteren van deze stof, aangezien het bij contact met de huid of ogen schadelijk kan zijn.

ViVoChem in beeld

Verpakkingen bij Vivochem

IBC-containers, Variboxen en pallet zakgoed, bij Vivochem distribueren we chemicaliën in deze verpakkingen en meer. Bent u benieuwd naar alle opties bij Vivochem? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel vertelt over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Natriumperborat Tetrahydraat