CAS nr. 17194-00-2

Bariumhydroxide Octahydraat

“Vivochem, uw leverancier voor chemicaliën voor verschillende industrieën”

Bent u opzoek naar een leverancier die uw chemische grondstoffen snel aflevert op uw locatie? Dan is Vivochem de juiste partij voor u. Bariumhydroxide octahydraat is direct uit voorraad leverbaar en kan wereldwijd worden afgeleverd.

 Bariumhydroxide bestellen? Vraag een offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule Ba(OH)2
 • CAS-nummer 17194-00-2
 • UN-nummer 3262
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is meer dan leverancier van chemische grondstoffen

 Vivochem is onderdeel van de BÜFA-groep en heeft veel ervaring binnen de chemiebranche. Sinds jaar en dag voorzien wij bedrijven, verspreidt over de hele wereld, van hun benodigde chemische grondstoffen. Dit doen wij op een snelle en flexibele manier, daarbij bieden wij ook nog eens voordelige prijzen.

Ons doel is altijd onveranderd gebleven. Wij willen al onze klanten ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Heeft u vragen over onze Bariumhydroxide of over uw levering? Neem dan gerust even contact op met onze verkoopafdeling. Zij helpen u graag verder.

 Naast chemische distributie bent u bij ViVoChem ook aan het juiste adres voor drumming en ADR warehousing van uw chemische grondstoffen.

Waarom bestellen bedrijven hun chemische grondstoffen bij Vivochem?

 • U koopt bariumhydroxide octahydraat voor de voordeligste prijzen.
 • Naast bariumhydroxide octahydraat bent u voor +450 chemische grondstoffen aan het juiste adres bij Vivochem.
 • Uw bariumhydroxide octahydraat kan wereldwijd worden afgeleverd. Onze on board export-team ontzorgt u hier volledig bij.
 • Het opslaan van chemische grondstoffen vergt veel veiligheid. Is het niet mogelijk chemie op uw locatie op te slaan? Dan kunt u chemische grondstoffen op slaan in onze moderne PGS-hal.
 • Uw bariumhydroxide octahydraat of andere chemische grondstoffen worden bij Vivochem standaard geleverd in een UN-gekeurde verpakking.
 • U bent verzekerd van snelle levertijden. Wij leveren uw chemische grondstoffen standaard af binnen 2-3 werkdagen.

Wat is bariumhydroxide octahydraat

Bariumhydroxide Octahydraat is een witte vaste stof. Het is oplosbaar in water; deze oplossing wordt barietwater genoemd. 8-hydraat is de meest voorkomende vorm van Bariumhydroxide.

Bariumhydroxide wordt gebruikt voor de titratie van zuren. Door titratie kan de concentratie van een stof in een oplossing bepaald worden.

Uw bariumhydroxide octahydraat snel ontvangen?

Een offerte kunt u zeer eenvoudig aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. Deze neemt hooguit een paar minuten in beslag. U laat ons weten wat uw gewenste verpakkingseenheid en ordervolume is. Dan zorgen wij ervoor dat u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte met onze scherpe prijs voor bariumhydroxide octahydraat ontvangt. Wij zullen alle belangrijke zaken zoals de prijs en het leverproces met u bespreken. Zodra u akkoord gaat zetten we alles in werking om uw bariumhydroxide octahydraat af te leveren op de gewenste locatie.

Uw chemische grondstoffen op laten slaan?

Wij weten als geen ander dat chemische grondstoffen op een veilige en verantwoorde manier moeten worden behandeld. Daarom is het niet voor alle bedrijven mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op hun eigen locatie. Vivochem beschikt over alle benodigde certificaten en faciliteiten om uw chemische grondstoffen veilig op te slaan. Wilt u weten hoe ADR-opslag bij Vivochem eruitziet? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel hier alles over vertelt.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van bariumhydroxide octahydraat vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 • U vult het offerteformulier in.
 • Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 • Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 • Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw bariumhydroxide octahydraat ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Bariumhydroxide Octahydraat