CAS nr. 259-910-3

Solvent TPnB

Industrial grade

“Als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf”

Scherpe prijzen en korte levertijden maken van Vivochem dé leverancier van al uw chemische grondstoffen, waaronder Solvent TPnB.

Solvent TPnB bestellen voor uw proces? Vraag een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC
  • CAS-nummer 259-910-3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé totaalleverancier van chemische grondstoffen

Dagelijks voorzien wij bedrijven, verspreid over de hele wereld, van hun benodigde chemicaliën. Door middel van persoonlijk contact, uitstekende faciliteiten en gecertificeerd personeel ontzorgen wij al onze klanten. Naast chemische distributie, bieden wij ook drumming en warehousing aan. Het aanbieden van deze diensten, geeft onze klanten de mogelijkheid om te focussen op hun eigen processen.

Samenwerken met Vivochem betekent ook samenwerken met een duurzame partij. Vivochem is sinds 2006 onderdeel van de BÜFA-groep. In de gehele BÜFA-groep worden dagelijks stappen ondernomen om mens, milieu en omgeving te beschermen. Door onze strategische aanpak mag de BÜFA-groep zich al klimaatneutraal noemen. Jaarlijks worden er nieuwe targets opgesteld om de duurzaamheid te waarborgen.

Waarom kopen bedrijven hun Solvent TPnB bij Vivochem?

  • Wij bieden u standaard de scherpste prijzen voor Solvent TPnB.
  • Bij Vivochem bent u geen nummer. Onze medewerkers nemen de tijd voor u en denken graag met u mee.
  • Uw Solvent TPnB kan wereldwijd worden afgeleverd. Wereldwijd voorzien wij u op een veilige en verantwoorde manier van uw chemische grondstoffen.
  • Wij kunnen drumming en warehousing van uw chemicaliën aanbieden in ons moderne ADR warehouse.
  • Wij leveren standaard binnen 3 werkdagen, zodat u zo snel mogelijk uw Solvent TPnB kunt gebruiken voor uw toepassing.

Wat is Solvent TPnB?

Solvent TPnB is een heldere, bijna geurloze, licht gelige vloeistof. Het is een mengsel van verschillende isomerische glycoletherverbindingen. Solvent TPnB kan worden gebruikt als oplosmiddel in onder andere latex- en verfdispersies en drukinkten. Ook wordt het als additief toegevoegd aan reinigingsmiddelen.

Een vrijblijvende offerte ontvangen?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor Solvent TPnB. U vult in het formulier op deze pagina uw gewenste verpakkingseenheid, ordervolume en contactgegevens in. Hierna zullen wij u binnen 1 werkdag een offerte sturen op basis van uw voorkeuren, deze is geheel vrijblijvend. Verder nemen wij contact met u op om de prijs en het leverproces met u te bespreken. Als alles akkoord is, zetten wij alles in werking om uw Solvent TPnB af te leveren op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Warehousing & Drumming

 Vivochem is dé leverancier van chemische basisgrondstoffen. In ons moderne magazijn in Almelo vullen wij de chemicaliën voor u af en slaan het voor u op. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk onze ADR opslag video. 

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z