CAS nr. 259-910-3

Solvent TPnB

Industrial grade

Solvent TPnB (tripropylglycolmonobutylether) is een heldere, bijna geurloze, licht gelige vloeistof. Het is een mengsel van verschillende isomerische glycoletherverbindingen. Solvent TPnB is beschikbaar in Industrial Grade kwaliteit, en is leverbaar in IBC en in bulk (tankwagen van 20.000 liter). 

Naast Solvent TPnB heeft ViVoChem ook Solvent D 60, Solvent D 40, Solvent D 25, Solvent 150 ND en Solvent A150 in het assortiment. 

 

  • Beschikbaar in IBC, Bulk
  • CAS-nummer 259-910-3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Solvent TPnB kan worden gebruikt als oplosmiddel in onder andere latex- en verfdispersies en drukinkten. Ook wordt het als additief toegevoegd aan reinigingsmiddelen.

Levertermijn

Solvent TPnB is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u Solvent TPnB exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

ViVoChem beschikt over uitstekende drumming faciliteiten, waar de chemicaliën in de juiste hoeveelheid worden afgevuld. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw chemicaliën op te slaan in onze moderne PGS hal met 20.000 palletplaatsen. Lees meer over warehousing.

ViVoChem in beeld

Warehousing & Drumming

 ViVoChem is dé leverancier van chemische basisgrondstoffen. In ons moderne magazijn in Almelo vullen wij de chemicaliën voor u af en slaan het voor u op. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk onze ADR opslag video. 

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)556 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z