CAS nr. 28553-12-0

Diisononylftalaat

“Bij Vivochem bent u verzekerd van persoonlijk contact, snelle leveringen en veel expertise”

Opzoek naar een leverancier voor Diisononyftalaat? Vivochem is dé leverancier voor meer dan 450 chemische grondstoffen waaronder Diisononyftalaat. Diisononyftalaat is op voorraad en kan binnen 3 werkdagen worden afgeleverd op uw locatie.

Diisononyftalaat bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Binnen 1 werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en neemt één onze medewerkers contact met u opnemen.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums
  • Molecuulformule C26H42O4
  • CAS-nummer 28553-12-0
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem zorgt voor de chemie in uw bedrijf

Met veel ervaring in de opslag, handling en distributie van chemische grondstoffen is Vivochem dé B2B-partner bij uitstek als het gaat om kennis, know-how, flexibiliteit en just-in-time deliveries van uw chemicaliën. Wij voorzien bedrijven uit verschillende landen en sectoren van al hun benodigde chemicaliën.

Voor meer dan 450 chemische grondstoffen bent u aan het juiste adres. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Vivochem en ook in ons assortiment kan dit terug worden gezien. Een groot aantal van onze producten zijn duurzaam en hebben verschillende ECO-certificaten: Ecocert Cosmos, Ecocert Detergents, Natrue en RSPO.

De voordelen van het inkopen van Diisononyftalaat bij Vivochem

  • De scherpste prijzen voor Diisononyftalaat.
  • U kunt 24/7 uw offerte aanvragen. Deze ontvangt u binnen één werkdag.
  • Uw chemische grondstoffen veilig op laten slaan? Bij Vivochem kunnen wij de volgende ADR-klassen veilig voor u opslaan: 3, 4.1, 5.1, 6.1, 8 en 9.
  • Een groot aantal van onze producten zijn duurzaam en hebben verschillende ECO-certificaten: Ecocert Cosmos, Ecocert Detergents, Natrue en RSPO.
  • Wij leveren standaard binnen 3 werkdagen, zodat u zo snel mogelijk uw Diisononyftalaat kunt gebruiken voor uw toepassing.

Wat is Diisononyftalaat?

Diisonylftalaat is een kleurloze, olieachtige vloeistof, die zeer slecht oplosbaar is in water. Diisonylftalaat wordt ingezet als weekmaker voor een aantal verschillende producten.

Bestel binnen Diisononyftalaat

Wij verzekeren u van een snelle levering voor Diisononyftalaat. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. Zodra u deze heeft ingevuld, ontvangt u binnen 1 werkdag een offerte op basis van uw gewenste verpakking en ordervolume. Wij nemen contact met u op om alles te bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen drie werkdagen uw Diisononyftalaat ontvangt op uw locatie.

Vivochem in beeld

Sfeerimpressie van Vivochem

Dagelijks voorzien wij bedrijven verspreidt over de hele wereld van chemische grondstoffen. In deze korte video krijgt u een impressie van de werkzaamheden binnen de muren van Vivochem.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z