CAS nr. 68515-49-1

Diisodecylftalaat

“Uw Diisodecylftalaat snel op uw gewenste locatie geleverd”

Heeft u behoefte aan een snelle en flexibele levering van Diisodecylftalaat? Zoek niet verder, Vivochem is de juiste partij voor u. Wij begrijpen dat vele productieprocessen afhankelijk zijn van chemische grondstoffen. Daarom zorgen wij ervoor dat uw Diisodecylftalaat binnen 3 werkdagen op de gewenste locatie wordt afgeleverd.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums
 • Molecuulformule C28H46O4.
 • CAS-nummer 68515-49-1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé totaalleverancier van chemische grondstoffen

Met jarenlange ervaring in de chemiebranche is Vivochem een betrouwbare partner voor al uw chemische behoeften. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Wij bereiken dit door:

 1. Het bieden van persoonlijk contact.
 2. Flexibiliteit in levering.
 3. Een uitgebreide kennis en expertise.

Dagelijks leveren wij chemicaliën aan bedrijven over de hele wereld. In de Benelux verzorgen onze eigen chauffeurs de verzendingen met ons moderne wagenpark van 10 vrachtwagens, uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Moet uw Diisodecylftalaat of andere chemicaliën naar het buitenland worden verzonden? Ons exportteam staat klaar om u verder te helpen.

Naast chemische distributie bieden wij ook drumming en warehousing aan voor uw chemische grondstoffen. Bij Vivochem bent u aan het juiste adres voor een totaaloplossing voor uw chemische behoeften.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

 • Wij bieden Diisodecylftalaat aan tegen zeer concurrerende prijzen.
 • Ons team is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en mee te denken.
 • Wij zorgen voor een snelle en flexibele levering van uw Diisodecylftalaat.
 • Als u niet in staat bent om uw chemische grondstoffen op uw eigen locatie op te slaan, kunt u deze opslaan in onze moderne PGS-hal met meer dan 9.000 palletplaatsen.
 • Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij zorgen dat dit wordt gewaarborgd in al onze processen.
 • Of u nu Diisodecylftalaat of een van onze +450 andere chemicaliën bestelt, uw bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen afgeleverd.

Wat is Diisodecylftalaat?

Diisodecylftalaat, ook wel bekend als DIDP, is een veelgebruikte weekmaker voor kunststoffen. Het wordt vaak gebruikt om de flexibiliteit en duurzaamheid van producten te verbeteren, zoals vinylvloeren, behang en speelgoed. DIDP is een kleurloze, geurloze en olieachtige vloeistof die goed bestand is tegen hitte en licht. Het is niet oplosbaar in water, maar wel in veel organische oplosmiddelen. DIDP is veilig voor gebruik in consumentenproducten en voldoet aan de strengste regelgeving op het gebied van veiligheid en gezondheid.

ViVoChem in beeld

Diisodecylftalaat bestellen bij Vivochem?

Bij Vivochem kunt u snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor Diisodecylftalaat. Vul simpelweg uw gewenste verpakking, ordervolume en contactgegevens in en u ontvangt binnen één werkdag een offerte met onze scherpe prijs. Wij bespreken graag alle zaken, zoals prijs en het leveringsproces, met u. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u uw Diisodecylftalaat binnen 3 werkdagen ontvangt op uw gewenste locatie.

Vivochem zorgt altijd voor de veiligste verpakkingen voor uw chemische grondstoffen. Al onze verpakkingen zijn UN-gekeurd en voldoen aan alle veiligheidseisen. Diisodecylftalaat kan worden geleverd in verschillende verpakkingen. Wilt u meer informatie over deze verpakkingen? Bekijk dan onze video waarin onze expert Daniël uitleg geeft over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z