CAS nr. 111-90-0

Ethyldiglycol

Industrial grade

“Altijd scherpe prijzen en snelle levertijden”

Ethyldiglycol, Ethoxydiglycol, Carbitol of afgekort EDG, is een heldere kleurloze vloeistof die zich zeer goed laat oplossen in water en hygroscopisch is. Het kent vele toepassingen als industrieel oplosmiddel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw industrie? Onze medewerkers beschikken over de juiste expertise om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • Molecuulformule C6H14O3
  • CAS-nummer 111-90-0
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Wat kan Vivochem voor u betekenen?

Vivochem is al jarenlang dé B2B-partner op het gebied van de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen. In alle werkzaamheden proberen wij onze klanten te ontzorgen en waarde toe te voegen. Hoe wij dit bereiken? Door middel van persoonlijk contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en flexibiliteit in levering.

De gunstige ligging aan het XL Businesspark Almelo, maakt het mogelijk om chemie binnen de Benelux en Europa snel te distribueren. Wilt u chemie exporteren? Neem gerust even contact op met onze exportafdeling, zij helpen u graag verder!

Waarom bestellen bedrijven ethyldiglycol bij Vivochem?

  • Door goed in te kopen, bieden wij altijd scherpe prijzen voor ethyldiglycol.
  • Geen geschikte opslagruimte? Wij kunnen uw chemische grondstoffen voor u opslaan in onze moderne PGS-15.
  • Wij hebben een ruim aanbod van 450+ chemische grondstoffen.
  • U ontvangt binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte.
  • Wij leveren uw chemische grondstoffen altijd in een veilige UN-gekeurde verpakkingen.
  • Onze gecertificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat uw chemische grondstoffen binnen 2-3 werkdagen op de gewenste locatie worden afgeleverd.

Vraag eenvoudig uw offerte voor ethyldiglycol aan

Ethyldiglycol is slechts één van de 450+ chemische grondstoffen die wij kunnen leveren. Benieuwd naar ons volledige leverprogramma? Bekijk ons productoverzicht. U kunt zeer eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. U geeft aan in welke verpakking u ethyldiglycol zou willen ontvangen, wat uw ordervolume is en wat uw contactgegevens zijn. Binnen één werkdag ontvangt u dan uw vrijblijvende offerte. Als alles akkoord is zetten wij alles in gang om uw ethyldiglcol binnen 3 werkdagen af te leveren.

Vivochem in beeld

Hoe zien onze processen eruit?

Wij vinden het belangrijk dat wij goede service verlenen. Dit willen wij onder andere bereiken door middel van persoonlijk contact en transparantie. Een groot onderdeel hiervan zijn ook onze faciliteiten en processen. In deze korte video krijgt u een impressie van onze moderne warehouse en onze werkzaamheden.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z