CAS nr. 64-19-7

Azijnzuur

Food grade, Industrial grade

“Vivochem, de leverancier met expertise en goede communicatie!”

Bent u opzoek naar een leverancier voor azijnzuur? Zoek dan niet verder, ruime voorraden en scherpe prijzen maken Vivochem dé leverancier van chemische grondstoffen.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule CH3OOH
 • CAS-nummer 64-19-7
 • UN-nummer 2790
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Azijnzuur staat in de reinigingsmiddelenindustrie bekend als kalkoplosser. Naast deze toepassingen kent azijnzuur meerdere toepassingen in verscheidene industrieën. Vraag een MSDS blad aan voor een overzicht van de mogelijke gevaren en adviezen over azijnzuur. Benieuwd of azijnzuur geschikt is voor uw industrie? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij beschikken over de juiste expertise om u te kunnen voorzien van alle informatie over azijnzuur. Veel ervaring en een groot klantbestand van meer dan 1000 bedrijven, maken ons een geschikte partner voor ieder bedrijf.

Bij ViVoChem kunnen wij u van 3 dingen verzekeren:

 • Persoonlijk contact
 • Flexibiliteit in de levering
 • Veel kennis, expertise en know-how

Welke voordelen heeft Azijnzuur inkopen bij ViVoChem?

 • Altijd genieten van de scherpste prijzen voor azijnzuur.
 • Altijd is er een medewerker beschikbaar, die graag met u meedenkt naar oplossingen.
 • Wij leveren azijnzuur in verschillende oplossingen variërend van 50% tot 99%.
 • Een snelle en flexibele levering van azijnzuur.
 • Chemie leveren stopt niet bij de Nederlandse grens, wij leveren chemie wereldwijd!
 • Kunt u geen chemische grondstoffen opslaan op eigen locatie? Wij beschikken over een grote warehouse met 9.000+ palletplaatsen.

Een offerte aanvragen voor azijnzuur?

Bent u benieuwd naar onze prijzen en onze levermogelijkheden voor azijnzuur? Vul dan vrijblijvend dit offerte formulier in en ontvang binnen 1 werkdag uw offerte met scherpe prijzen van ViVoChem. Samen met u bespreken we de levering en prijs. Zodra de offerte akkoord is, gaan wij voor u aan de slag om de chemische grondstoffen binnen 2-3 werkdagen naar wens af te leveren.

Zien hoe wij te werk gaan voor onze klanten?

Benieuwd naar onze faciliteiten en processen? Bekijk dan deze korte impressievideo van ons warehouse in Almelo. In deze video krijgt u een beeld van alles wat zich afspeelt op het moment dat u een order plaatst. Zo krijgt u een beeld van het drummen, warehousen en distribueren van chemicaliën.

Meer video's bekijken

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z