CAS nr. 68-11-1

Thioglycolzuur

“Uw Thioglycolzuur afgeleverd door gekwalificeerd en betrouwbaar personeel”

Vivochem is dé leverancier voor thioglycolzuur en +450 andere chemische grondstoffen. Hierbij bent u verzekerd van goede klantenservice, korte levertijden en flexibiliteit.

Thioglycolzuur bestellen? U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door het onderstaande formulier in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u uw vrijblijvende offerte.

 • Beschikbaar in Pallet drums, Pallet cans
 • CAS-nummer 68-11-1
 • UN-nummer 1940
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, jarenlang dé leverancier op gebied van chemische distributie

Vivochem ondersteunt u graag in al uw processen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Dit doen wij door middel van een moderne transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens, bestuurd door betrouwbaar personeel.

Heeft u geen ruimte of mag u geen chemicaliën opslaan op uw eigen locatie? Maakt u zich dan geen zorgen. Wij beschikken over een moderne ADR-hal met meer dan 9000 palletplaatsen. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw chemische grondstoffen veilig worden bewaard.

Waarom kopen bedrijven hun chemische grondstoffen bij Vivochem?

 • Bij Vivochem bent u verzekerd van de scherpste prijzen voor thioglycolzuur.
 • Wilt u uw thioglycolzuur in het buitenland ontvangen? Wij leveren deze wereldwijd af.
 • Ons assortiment bestaat uit meer dan 450 chemische grondstoffen.
 • Wij leveren uw thioglycolzuur standaard binnen 3 werkdagen.
 • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ons. Dit waarborgen wij ook in al onze processen.
 • Wij weten dat iedere klant anders is. Daarom beantwoorden wij niet alleen uw vragen, maar denken wij met u mee.

Wat is thioglycolzuur?

Thioglycolzuur, ook wel mercaptoazijnzuur of mercapto-ethaanzuur genoemd, is in zuivere vorm een kleurloze vloeistof met een doordringende, onaangename geur. Thioglycolzuur is corrosief en is matig oplosbaar in water.

Thioglycolzuur wordt door kappers gebruikt bij het permanenten. Ook is het een ingrediënt in ontharingsmiddelen.

Benieuwd naar onze prijzen en levermogelijkheden?

Een vrijblijvende offerte voor thioglycolzuur vraagt u eenvoudig aan door middel van het offerte formulier op deze pagina. Om een goede offerte voor u op te stellen, hebben wij drie dingen nodig; Uw gewenste verpakkingseenheid, uw ordervolume en uw contactgegevens. Binnen 1 werkdag ontvangt u een offerte op basis van uw gewenste verpakkingseenheid en ordervolume. Wij nemen contact met u op en bespreken alle belangrijke zaken. Gaat u akkoord, dan zorgen wij ervoor dat we uw thioglycolzuur binnen drie dagen op een veilige en verantwoorde manier afleveren op uw locatie.

Vivochem in beeld

Welke processen spelen zich af in onze warehouse?

Wij verzekeren onze klanten van goede service, persoonlijk contact en transparantie. Hiervoor zijn goede faciliteiten en processen zeer belangrijk. In deze korte video krijgt u een impressie van onze moderne warehouse en onze werkzaamheden.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van thioglycolzuur vinden?

U kunt de veiligheidsbladen voor thioglycolzuur eenvoudig opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

Onze kwaliteitscertificaten kunt u vinden op onze downloadpagina vinden. Daar kunt u ook onze algemene voorwaarden vinden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Vivochem is distributeur van chemicaliën en produceert en mengt deze niet.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Het is niet mogelijk om als consument chemische grondstoffen in te kopen bij Vivochem. Wij leveren alleen aan bedrijven.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Vivochem is een B2B leverancier en levert alleen grote hoeveelheden chemische grondstoffen. Het is dus alleen mogelijk om chemische grondstoffen in te kopen per pallet of in bulk.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. De prijs en het leverproces worden met u besproken.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw thioglycolzuur ontvangt.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z