CAS nr. 1313-82-2

Natriumsulfide

“Uw natriumsulfide snel op uw gewenste locatie geleverd”
Bent u opzoek naar een oplossing van 10% van natriumsulfide? Dan is Vivochem dé leverancier voor u. Natriumsulfide is leverbaar in Bulk en IBC.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, een van onze medewerkers neemt dan vaak binnen één werkdag contact met u op.  

 • Beschikbaar in Bulk, IBC
 • Molecuulformule Na2S
 • CAS-nummer 1313-82-2
 • UN-nummer 3266
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Wat zijn de voordelen van natriumsulfide bestellen bij ViVoChem?

 • U bent verzekerd van scherpe prijzen.
 • De veiligheid van uw medewerkers wordt gewaarborgd. Wij leveren namelijk standaard in een UN-gekeurde chemie verpakking.
 • Wilt u natriumsulfide exporteren? Wij regelen alle papieren, contact en verdere levering over land voor u.
 • Naast chemische distributie, kunnen wij u ook drumming en warehousing aanbieden.
 • Voor andere chemische grondstoffen hoeft u niet verder te zoeken, wij hebben +450 chemicaliën op voorraad.
 • U ontvangt uw chemische grondstoffen altijd binnen 3 werkdagen. Een andere leverdatum is ook mogelijk in overleg.

Wat is natriumsulfide?

Natriumsulfide is het sulfide van natrium. Het komt voor als witte tot gele, wateraantrekkende kristallen. Natriumsulfide heeft een kenmerkende geur en is goed oplosbaar in water. Natriumsulfide wordt gebruikt als ontharingsmiddel in de leerlooierij. Daarnaast wordt het ingezet in de mijnbouw bij ertsflotatie. Ook kent het toepassingen in de organische chemie en in de fotografie. Bent u benieuwd of onze natriumsulfide geschikt is voor uw toepassing? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling, zij helpen u graag verder.

Natriumsulfide bestellen? Zo werkt ons orderproces.

Een vrijblijvende offerte voor natriumsulfide vraagt u eenvoudig aan. U vult het offerteformulier op deze pagina in. Daar geeft u aan in welke verpakkingen u uw natriumsulfide wilt ontvangen, hoeveel u wilt ontvangen en wat uw contactgegevens zijn. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte met onze scherpe prijzen. Gedurende dit proces zullen wij persoonlijk met u in contact staan. Bij akkoord zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natriumsulfide ontvangt. Andere levertijden zijn met overleg ook mogelijk.

ViVoChem in beeld

Uw chemische grondstoffen veilig op laten slaan?

ViVoChem beschikt over uitstekende drumming faciliteiten, waar de chemicaliën in de juiste hoeveelheid worden afgevuld. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw chemicaliën op te slaan in onze moderne PGS hal met 9.000 palletplaatsen. Lees hier meer over in onze blog over warehousing.

Om in een korte tijd alle informatie over onze warehousing te krijgen, kunt u ook deze korte video bekijken. Daniel vertelt u alles over warehousing bij ViVoChem.
 

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z