CAS nr. 1312-76-1

Kaliwaterglas

“Vivochem levert al uw benodigde grondstoffen snel af”

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor Kaliwaterglas? Dan is Vivochem de juiste partij voor u. Wij verzekeren u van persoonlijk contact en een snelle en flexibele levering.

Wij hebben twee varianten Kaliwaterglas in ons assortiment, Kaliwaterglas 28-30 en Kaliwaterglas 34-36. Kaliwaterglas bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums (PE), Pallet cans
  • CAS-nummer 1312-76-1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem ontzorgt u bij meer dan alleen chemische distributie

Met veel ervaring en +1000 tevreden klanten weten wij als geen ander hoe belangrijk chemie is voor bedrijven. Daarom is ons doel nog altijd om bedrijven volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Zo bestaat ons assortiment uit meer dan 450 chemische grondstoffen die wij standaard binnen 3 werkdagen afleveren.

Naast chemische distributie kunnen wij u ook van dienst zijn voor drumming en warehousing. Vivochem beschikt over een modern warehouse dat voldoet aan alle eisen en regelgeving omtrent ADR. Daarnaast beschikt onze PGS hal over +9000 palletplaatsen.

Waarom kopen bedrijven Kaliwaterglas bij Vivochem in?

  • Wij bieden altijd de scherpste prijzen voor Kaliwaterglas.
  • Alle klanten zijn anders, maar zijn even belangrijk voor ons. Daarop bent u bij Vivochem verzekerd van persoonlijk contact, wij denken graag oplossingsgericht met u mee.
  • Is het niet mogelijk om uw chemische grondstoffen op uw eigen locatie op te slaan? Wij beschikken over uitstekende faciliteiten voor drumming en warehousing.
  • Uw Kaliwaterglas kan wereldwijd worden afgeleverd op uw gewrenste locatie. Onze export-team ontzorgt u volledig.
  • Kaliwaterglas kan in verschillende verpakkingen worden geleverd. Hierbij is één ding zeker, ze zijn allemaal veilig. Al onze verpakkingen zijn namelijk UN-gekeurd.
  • De continuïteit van uw processen is zeer belangrijk, daarom zorgen wij ervoor dat uw Kaliwaterglas standaard binnen 3 werkdagen wordt afgeleverd.

Wat is Kaliwaterglas?

Kaliwaterglas is een bindmiddel dat ontstaat door het smelten van fijn kwartsmeel met potas (Een mengsel van zouten, dat voornamelijk uit kaliumcarbonaat bestaat). Het kent verschillende toepassingen. Zo wordt het gebruikt als silicaatbindmiddel in minerale verf en wordt het ook wel eens als impregnatie toegepast.

Uw Kaliwaterglas snel op uw locatie ontvangen?

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. U vult uw gewenste verpakking en ordervolume in. Binnen 1 werkdag ontvangt u de offerte met onze scherpe prijzen op basis van uw verpakking en ordervolume. Wij zullen contact met u opnemen om de prijs en het leverproces te bespreken. Als alles naar wens is zetten wij alles in werking om uw Kaliwaterglas binnen 3 werkdagen af te leveren op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Bij Vivochem bent u verzekerd van goede service. Zo bieden we u persoonlijk contact, snelheid, flexibiliteit en meer. Achter de schermen wordt er hard gewerkt in ons warehouse in Almelo. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan voor al onze klanten? Bekijk dan deze korte video waarin u krijgt te zien hoe wij te werk gaan voor al onze klanten.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z