CAS nr. 7440-44-0

Actief Kool

‘’Vivochem beschikt over grote voorraden actief kool en kan snel leveren!’’

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 7440-44-0
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Met ruime voorraden en scherpe prijzen is ViVoChem dé leverancier van actief kool. Actief kool is een vaste, antracietgrijs-zwarte stof en kan worden toegepast in verschillende industrieën die zich voornamelijk focussen op de absorptie van stoffen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen bij de inkoop van actief kool.

Nieuwsgierig of dit product geschikt is voor uw industrie? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers, zij beschikken over de juiste expertise om u te kunnen voorzien van de juiste informatie of vraag vrijblijvend en gemakkelijk via onderstaand formulier een offerte aan. 

ViVoChem, al 130 jaar een betrouwbare distribiteur van chemische grondstoffen

ViVoChem beschikt over meer dan 450 chemische grondstoffen. Dagelijks leveren we een ruim aanbod van chemicaliën in Nederland, de Benelux en delen van Europa. Naast het distribueren van chemie, beschikt ViVoChem over een groot warehouse met +9000 palletplaatsen waar wij chemische grondstoffen gemakkelijk en veilig kunnen opslaan. Ook beschikken wij over ons eigen wagenpark met modern vrachtwagens waardoor wij de door u gewenste producten makkelijk naar uw afleveradres kunnen vervoeren.

Bent u benieuwd naar de faciliteiten en wat wij van ViVoChem voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met een van onze ervaren medewerkers die u graag te woord zullen staan!

Waarom ViVoChem de geschikte partner is voor het leveren van uw actief Kool?

  • Wij bieden altijd scherpe prijzen voor actief Kool.
  • ViVoChem heeft 3 verschillende soorten actief kool: silcarbon th90, spezial een th90-pha.
  • Wordt het opslaan van uw chemicaliën lastig? ViVoChem beschikt over een ultramodern warehouse waar wij gemakkelijk uw chemicaliën kunnen opslaan.
  • Met onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op onze expertise als het aankomt op de distributie, drumming en warehousing van uw chemie!
  • Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en zijn u direct van dienst bij vragen over prijzen, beschikbaarheid en levering.

Actief Kool bestellen? Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd welke prijs wij kunnen bieden voor actief kool? Of wilt u weten hoe wij dit product bij u op locatie kunnen leveren? Vul ons offerteformulier vrijblijvend in en ontvang binnen 1 werkdag een offerte aan op basis van de door u gewenste afname hoeveelheid en verpakking. Wanneer u akkoord gaat met de offerte leveren wij uw actief kool binnen 2 á 3 werkdagen.

ViVoChem in beeld

Een kijkje nemen binnen bij ViVoChem?

Op deze manier doen wij onze deuren voor u open. Bekijk hier een korte impressievideo van ons warehouse in Almelo. Hier worden chemische grondstoffen niet alleen gedistribueerd, maar ook afgevuld en opgeslagen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe wij bij ViVoChem te werk gaan wanneer u uw order hebt geplaatst.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z