CAS nr. 200-751-6

N-Butylalcohol

Industrial grade

“Vivochem  levert uw N-butylalcohol binnen 3 werkdagen af op uw locatie”

Vivochem staat bekend als dé leverancier van chemische grondstoffen. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod, waaronder ook N-butylalcohol. Het staat ook wel 1-butanol en is direct uit voorraad beschikbaar.

1-butanol bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet drums, Pallet blikken
 • CAS-nummer 200-751-6
 • UN-nummer 1120
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem heeft veel ervaring in de chemiebranche

Een grote partij met veel ervaring en expertise, waarbij standaard een medewerker voor u klaarstaat? Vivochem  is dé B2B-partner voor +450 chemicaliën. Ons doel is om onze klanten doorlopend te voorzien van chemische grondstoffen om de continuïteit van hun processen te waarborgen.

Naast chemische distributie, kunnen wij onze klanten ook ontzorgen op het gebied van drumming en warehousing van uw chemicaliën. Ons moderne warehouse is volledig uitgerust en voldoet aan alle regelgeving omtrent ADR. Daarbij zijn onze medewerkers ook gecertificeerd om op een veilige manier om te gaan met uw chemische grondstoffen.

Waarom 1-butylalcohol bestellen bij Vivochem ?

 • Bij Vivochem  betaalt u nooit teveel voor uw 1-butylalcohol.
 • Iedere klant vindt andere zaken belangrijk. Daarom bieden wij persoonlijk contact en denken we oplossingsgericht met u mee.
 • Vivochem  beschikt over een moderne transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens, bestuurd door betrouwbaar personeel.
 • Wilt u uw 1-butylalcohol in het buitenland ontvangen? Geen probleem, wij leveren deze wereldwijd af.
 • Vivochem  ondersteunt het Responsible Care programma, en is in het bezit van een ISO 9001-14001, HACCP en GMP+ kwaliteitscertificaat.
 • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering van 1-butylalcohol.

Wat is 1-butylalcohol

1-butylalcohol is een vloeibare, kleurloze stof die oplosbaar is in water. Het wordt onder andere gebruikt als oplosmiddel in de organische chemie. Daarnaast kan het worden toegevoegd aan brandstoffen en dient het als grondstof voor parfum.

Ontvang vrijblijvend uw offerte voor 1-butylalcohol

Wil u onze prijzen voor 1-butylalcohol ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte. Zodra u akkoord gaat, zetten wij alles in werking en zorgen wij dat u binnen 3 werkdagen uw 1-butylalcohol op de gewenste locatie ontvangt.

Vivochem in beeld

ADR opslag en meer bij Vivochem

Om chemische grondstoffen op te mogen slaan, moet aan veel eisen omtrent ADR worden voldaan. Daarom is het niet mogelijk voor iedere organisatie om dit te doen. Voor bedrijven die niet aan die eisen voldoen of simpelweg te weinig plek hebben, bieden wij ADR warehousing aan in ons volledig uitgeruste warehouse. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u alles vertelt over onze drumming en warehousing.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z