CAS nr. 79-33-4

Melkzuur

“Melkzuur is direct uit voorraad leverbaar”

Bent u opzoek naar een leverancier met snelle en flexibele levertijden voor Melkzuur? Dan is Vivochem de juiste partner voor u. Daarnaast bieden wij scherpe prijzen door goed in te kopen. Vraag nu uw offerte aan!

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • Molecuulformule C3H6O3
  • CAS-nummer 79-33-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is sinds jaar en dag dé leverancier voor chemische grondstoffen. Melkzuur zit van nature in veel verschillende grondstoffen en wordt veelal gebruikt in de voedingsindustrie. Door de jaren heen hebben wij een klantbestand opgebouwd van 1000+ bedrijven. Persoonlijk contact is zeer belangrijk voor ons, daarom zijn wij nooit te druk om al uw vragen te beantwoorden. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te woord te staan en met u mee te denken over passende oplossingen.

De voordelen van het bestellen van Melkzuur bij ViVoChem

  • Binnen 1 werkdag ontvangt u een prijs voor Melkzuur.
  • Contact dat verder gaat dan alleen vragen beantwoorden, wij denken met u mee!
  • Een snelle en flexibele levering van Melkzuur.
  • Ontvang Melkzuur in veilige, UN-gekeurde verpakkingen.
  • Kunt u geen chemische grondstoffen opslaan op eigen locatie? Wij beschikken over een grote warehouse met 9.000+ palletplaatsen.
  • Duurzaamheid staat bij ViVoChem voorop en wij waarborgen dit in al onze processen.

Melkzuur bestellen bij Vivochem? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan

Melkzuur bestellen bij Vivochem, doet u zeer eenvoudig. U geeft aan in welke verpakking u uw chemische grondstoffen wilt ontvangen. Daarna geeft u aan wat uw ordervolume is en vult u uw contactgegevens in. Wij zorgen ervoor dat u binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte ontvangt. Wij bespreken de prijs en levertijden met u. Zodra het offerte akkoord is, zorgen wij ervoor dat u binnen 2-3 werkdagen uw Melkzuur naar wens ontvangt.

Vivochem in beeld

Hoe verpakken wij uw Melkzuur?

Vivochem levert Melkzuur als oplossing in IBC-Containers, Vaten en Bulk. Bent u benieuwd naar al onze verpakkingsmogelijkheden? Bekijk dan deze video waarin Daniel vertelt over alle verpakkingen waarin wij uw chemicaliën veilig kunnen leveren.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z