CAS nr. 5329-14-6

Sulfaminezuur

“Vivochem levert sulfaminezuur snel en betrouwbaar op locatie”

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • CAS-nummer 5329-14-6
 • UN-nummer 2967
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, dé distributeur van chemische grondstoffen

Vivochem, onderdeel van de BÜFA-groep, is dé leverancier van chemische grondstoffen. Sulfaminezuur is één van de +450 chemicaliën die uit voorraad geleverd kunnen worden. Bent u opzoek naar een partner die snel en betrouwbaar op uw locatie kan leveren? Of een partner die sulfaminezuur voor scherpe prijzen in grote hoeveelheden op voorraad heeft? Dan bent u bij Vivochem aan het juiste adres.

Wij weten als geen ander dat chemische grondstoffen een belangrijke rol speelt in veel productieprocessen. Wij proberen daarom u volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Sulfaminezuur, ook wel Amidosulfonzuur genoemd, is een witte tot kleurloze vaste stof en wordt in zakgoed of BigBags geleverd.

Sulfaminezuur bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, één van onze medewerkers neemt dan  binnen een werkdag contact met u op. Opzoek naar het MSDS of veiligheidsblad? Ook deze kunt u opvragen via het offerteformulier.

Waarom klanten sulfaminezuur bestellen bij Vivochem

 • Sulfaminezuur wordt binnen 2-3 werkdagen op de gewenste locatie geleverd.
 • Door goed in te kopen bieden wij altijd scherpe prijzen.
 • Geen ruimte om chemie op te slaan? Onze warehouse met +9.000 palletplaatsen, maakt het mogelijk om warehousing aan te bieden.
 • Vragen over uw levering? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.
 • Naast sulfaminezuur hebben wij een ruim aanbod van +450 andere chemische grondstoffen.
 • Onze eigen moderne transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens, wordt bestuurd door betrouwbaar personeel.

Van offerte tot levering op gewenste locatie

Hoe werkt het proces van chemicaliën bestellen bij Vivochem? Wanneer u een offerte aanvraagt bij Vivochem, nemen onze verkoopmedewerkers binnen één werkdag contact met u op. Samen met u bespreken we de prijs van het product en bespreken we wanneer geleverd mag worden. Uiteraard krijgt u ook een prijs op basis van de hoeveelheid en de gewenste verpakking. Wanneer u akkoord gaat met de offerte gaan wij direct voor u aan de slag om de sulfaminezuur te kunnen leveren.

Offerte aanvragen? Vul het formulier in op deze pagina.

Vivochem in beeld

Benieuwd naar het Warehouse van Vivochem?

Chemische grondstoffen worden afgevuld en opgeslagen in ons moderne warehouse in Almelo. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Bekijk onze video waarin u een korte impressie krijgt van ons proces.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z