CAS nr. 5989-27-5

D-Limoneen

“D-Limoneen is beschikbaar in verschillende verpakkingen”
D-limoneen (citrus terpene) is een terpeen; een kleurloze vloeistof met een kenmerkende sinaasappelgeur en is slecht oplosbaar in water. Wilt u D-Limoneen ontvangen op uw gewenste locatie? Vraag een offerte aan door het contactformulier in te vullen. Onze verkoopmedewerkers nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums
 • Molecuulformule C10H16
 • CAS-nummer 5989-27-5
 • UN-nummer 2319
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem ontzorgt u bij chemische distributie

Vivochem is al een lange tijd actief in de chemiebranche. In deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en een mooi klantenbestand opgebouwd. Ons doel is om u te ontzorgen bij het bestellen van chemische grondstoffen.

Dit willen wij bereiken door verschillende diensten aan te bieden en goede service te leveren. Naast chemische distributie, vallen ook drumming en warehousing onder de diensten die wij u kunnen aanbieden.

Wilt u uw chemische grondstof graag in het buitenland ontvangen? Ook dat is geen probleem, wij leveren uw chemische grondstoffen wereldwijd. Hierbij regelen wij ook alle papieren, het contact en verdere levering over land voor u.

Welke voordelen kunnen wij u bieden?

 • U betaalt nooit teveel, want wij bieden altijd de scherpste prijzen.
 • Uw D-Limoneen wordt standaard geleverd in een UN-gekeurde verpakking.
 • Heeft u vragen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee.
 • U bent voor al uw benodigde chemische grondstoffen aan het juiste adres, wij bieden +450 chemische grondstoffen aan.
 • Uw chemische grondstoffen kunnen over de hele wereld worden afgeleverd. Wij beschikken namelijk over een on board export-team.
 • Uw processen komen niet stil te staan. Wij leveren uw chemische grondstoffen standaard binnen 3 werkdagen.

Wat is de toepassing van D-limoneen?

D-limoneen wordt voornamelijk ingezet als oplosmiddel voor vetten en als geur- en smaakstof. Ook als verfverwijderaar en als grondstof voor de vervaardiging van andere stoffen kent D-limoneen zijn toepassingen. In de reinigingsmiddelenindustrie wordt steeds vaker voor D-limoneen gekozen als minder giftig alternatief voor xyleen.

ViVoChem in beeld

Uw D-Limoneen tegen scherpe prijzen ontvangen?

Een offerte vraagt u eenvoudig aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één dag ontvangt u uw vrijblijvende offerte met onze scherpe prijzen. Wij zullen de prijs, het leverproces en andere belangrijke zaken met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw D-Limoneen ontvangt.

D-Limoneen kan worden verpakt in drie verschillende soorten verpakkingen, namelijk IBC’s, Pallet drums en Bulk leveringen. Neem contact op met onze medewerkers voor advies over de meest geschikte verpakking.

Wilt u iets weten over al onze verpakkingsmogelijkheden? Bekijk dan deze korte video, waarin wij u alles hierover vertellen.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z