CAS nr. 95-47-6

Xyleen

Industrial grade

“Goede service en transparantie bij Vivochem”

Snelle levering, scherpe prijzen en transparantie maken Vivochem dé leverancier van xyleen en veel andere chemische grondstoffen.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • Molecuulformule C8H10
 • CAS-nummer 95-47-6
 • UN-nummer 1307
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé leverancier van 450+ chemische grondstoffen

Al jaren levert Vivochem chemische grondstoffen aan bedrijven verspreid over de hele wereld. Al onze klanten zijn verzekerd van de volgende added values:

 1. Persoonlijk contact
 2. Mogelijkheid tot outsourcing van chemische grondstoffen
 3. Flexibiliteit

In ons warehouse in Almelo zorgen gedreven medewerkers ervoor dat alle chemicaliën veilig worden afgevuld, opgeslagen en gedistribueerd. Dit doen zij met de juiste kennis, know-how en expertise. De combinatie van al deze punten, maakt Vivochem dé partner op het gebied van het distribueren van chemische grondstoffen.

Xyleen is één van de 450+ chemicaliën die Vivochem aanbiedt. Het is een heldere kleurloze vloeistof die voornamelijk wordt gebruikt als oplosmiddel van organische stoffen. Ook kan het in sommige gevallen als verdunner worden toegepast. 

Wat betekent het aanschaffen van xyleen van Vivochem voor u?

 • Wij kunnen u de scherpste prijzen aanbieden voor xyleen.
 • Xyleen wordt afgeleverd in een veilige UN-gekeurde verpakking.
 • Ontvang binnen 2-3 werkdagen uw xyleen op de gewenste locatie.
 • Naast xyleen verkopen wij 450+ ander chemicaliën.
 • Onze moderne PGS 15 hal maakt het mogelijk om chemicaliën af te vullen en  op te slaan.
 • U bent verzekerd van goede service en communicatie. Meer dan 1000 bedrijven gingen u al voor!

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor xyleen?

Het aanvragen van een offerte voor xyleen gaat eenvoudig via het onderstaande formulier. U hoeft slechts drie dingen in te vullen:

 1. Gewenste verpakking
 2. Gewenste hoeveelheid
 3. Contactgegevens

Binnen 1 werkdag nemen we contact met u op met prijzen en verdere informatie over het leverproces. Zodra het offerte akkoord is, gaan wij aan het werk om en zorgen wij ervoor dat u uw xyleen binnen 2-3 werkdagen ontvangt.

Vivochem in beeld

Welke processen spelen zich af in ons warehouse?

Wij verzekeren onze klanten van goede service, persoonlijk contact en transparantie. Hiervoor zijn goede faciliteiten en processen zeer belangrijk. In deze korte video krijgt u een impressie van onze moderne warehouse en onze werkzaamheden.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z