CAS nr. 108-18-9

Diisopropylamine

“Vivochem toont als geen ander dat chemie ook veilig, verantwoord en duurzaam kan zijn”

Diisopropylamine is op voorraad en kan binnen 3 werkdagen worden afgeleverd op uw locatie. Wij beschikken over veel ervaring en expertise in de chemiebranche en kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van chemische distributie.

Diisopropylamine bestellen? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Binnen één werkdag zullen we contact met u opnemen.

 • Beschikbaar in Pallet drums
 • Molecuulformule C6H15N
 • CAS-nummer 108-18-9
 • UN-nummer 1158
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Een snelle en flexibele levering van +450 chemicaliën

Vivochem weet als geen ander dat chemie een groot onderdeel is van (productie)processen. Daarom bieden wij een breed aanbod van meer dan 450 chemische grondstoffen tegen de scherpste prijzen.

Bij Vivochem bent u verzekerd van een veilige en verantwoorde levering. Wij beschikken over de nodige certificaten om aan te kunnen tonen dat bij de levering van chemicaliën de hygiëne en veiligheid kunnen waarborgen. Naast chemische distributie bent u bij Vivochem ook aan het juiste adres voor drumming en warehousing van chemische grondstoffen.

De voordelen van het bestellen van Diisopropylamine bij Vivochem

 • Altijd genieten van de scherpste prijzen voor Diisopropylamine.
 • Bij Vivochem bent u geen nummer. Onze medewerkers denken graag met u mee.
 • Geen geschikte ruimte om chemie op te slaan? Laat uw chemische grondstoffen opslaan in ons moderne warehouse.
 • Wij bieden exportmogelijkheden waarbij we al het contact, de vereiste formulieren, het laden en de verdere distributie over land voor u regelen.
 • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering van Diisopropylamine.

Wat is Diisopropylamine?

Diisopropylamine is een kleurloze, ontvlambare vloeistof met een kenmerkende geur. Het lost slecht op in water. Diisopropylamine wordt gebruikt als katalysator en oplosmiddel. In de geneeskunde wordt het gebruikt om bloedvaten te verwijden.

Uw Diisopropylamine binnen 3 werkdagen ontvangen op uw gewenste locatie?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Wij bespreken alle belangrijke zaken zoals prijs en levertijd met u. Zodra alles akkoord is, begint ons proces om uw Diisopropylamine binnen 2-3 werkdagen naar wens op uw locatie af te leveren. Een MSDS of veiligheidsblad kunt u ook eenvoudig aanvragen via het offerteformulier op deze pagina.

Vivochem in beeld

Een beeld van onze diensten voor klanten

Dagelijks voorzien wij bedrijven over de hele wereld van hun benodigde chemicaliën. Om een veilige levering te kunnen realiseren beschikken wij over uitstekende faciliteiten en gecertificeerde medewerkers. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan voor al onze klanten? Bekijk deze korte video waarin u een beeld krijgt van alle werkzaamheden die zich bij Vivochem afspelen.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z