CAS nr. 109-99-9

Tetrahydrofuraan

“Vivochem denkt oplossingsgericht met u mee”

Bent u opzoek naar een betrouwbare partij die tetrahydrofuraan snel levert tegen lage prijzen? Vivochem is sinds jaar én dag een gevestigde waarde in de chemiebranche.

 Tetrahydrofuraan, ook wel bekend als THF, is direct uit voorraad leverbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag.

 • Beschikbaar in IBC, Bulk, Pallet drums, Pallet blikken
 • CAS-nummer 109-99-9
 • UN-nummer 2056
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Totaalleverancier van al uw benodigde chemische grondstoffen

Voor al uw benodigde chemische grondstoffen bent u bij Vivochem op het juiste adres. Wij leveren naast THF meer dan 450 andere chemische grondstoffen. Ons doel is om alle moeite rondom het bestellen van chemicaliën bij u weg te nemen. Hoe wij dit doen? Wij bieden flexibiliteit, persoonlijk contact en ondersteunen u op de best mogelijke manier.

 Naast het distribueren van chemische grondstoffen, kunnen wij u ook drumming en warehousing aanbieden. Onze warehouse in Almelo beschikt over beschermingsniveau 1. Daarbij zijn onze medewerkers gekwalificeerd om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemische grondstoffen.

Waarom uw chemische grondstoffen bestellen bij Vivochem?

 • U bent verzekerd van een scherpe prijs voor THF.
 • Uw chemische grondstoffen kunnen worden opgeslagen in onze moderne PGS 15 hal.
 • De veiligheid van uw medewerkers wordt gewaarborgd, wij leveren uw chemische grondstoffen namelijk altijd af in een UN-gekeurde verpakking.
 • Uw THF wordt afgeleverd door onze eigen moderne transportvloot, bestuurd door ons betrouwbare personeel.
 • Bent u opzoek naar andere chemicaliën dan tetrahydrofuraan? Wij kunnen u +450 chemische grondstoffen aanbieden.
 • Iedere klant is anders en loopt tegen andere problemen aan. Daarom hechten wij veel waarde aan direct en persoonlijk contact. Zo kunnen we met u meedenken.

Wat is tetrahydrofuraan?

Tetrahydrofuraan (THF), ook wel oxolaan genoemd, is een cyclische ether. Het is een kleurloze, ontvlambare vloeistof met een lage viscositeit. Dit zorgt ervoor dat het goed mengbaar is met water. Het wordt onder andere gebruikt als oplosmiddel voor polaire verbindingen, zoals pvc, lijmen en nog niet uitgeharde lakken.

Uw THF snel ontvangen op uw gewenste locatie?

U vraagt eenvoudig een vrijblijvende offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen. U vult uw gewenste verpakking, ordervolume en uw contactgegevens in. De belangrijke zaken zoals prijs, het leverproces etc. zullen wij met u bespreken. Zodra u akkoord gaat, kunt u er zeker van zijn dat u binnen 3 werkdagen uw THF ontvangt. Onze gekwalificeerde chauffeur levert uw bestelling veilig en verantwoord af op de gewenste locatie.

 Ook voor de export van tetrahydrofuraan, kunt u bij ons terecht. Onze on board export-team helpt u graag verder.

ViVoChem in beeld

De juiste verpakking kiezen voor uw tetrahydrofuraan

Tetrahydrofuraan is leverbaar in verschillende verpakkingen. Neem contact met ons op om erachter te komen welke verpakking het meest geschikt is voor u. bent u benieuwd naar al onze verpakkingsmogelijkheden voor chemie? Bekijk dan deze korte video waarin wij u alles vertellen over chemieverpakkingen bij Vivochem.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z