CAS nr. 7722-76-1

Monoammoniumfosfaat

“Monoammoniumfosfaat is beschikbaar in grote hoeveelheden”

Bent u opzoek naar een leverancier die scherpe prijzen biedt, snel levert en altijd voor u klaarstaat wanneer u vragen heeft? Dan is Vivochem dé partij voor u. U kunt bij ons voor +450 chemische grondstoffen terecht.

Monoammoniumfosfaat bestellen? Vul vrijblijvend het onderstaande offerteformulier in, onze medewerkers nemen vaak binnen een werkdag contact met u op.

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 7722-76-1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Uw totaalleverancier op het gebied van chemische distributie

Vivochem is al een lange tijd actief in de chemiebranche. In deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en een mooi klantenbestand opgebouwd. Ons doel is om u te ontzorgen bij het bestellen van chemische grondstoffen.

Dit willen wij bereiken door verschillende diensten aan te bieden en goede service te leveren. Naast chemische distributie, vallen ook drumming en warehousing onder de diensten die wij u kunnen aanbieden.

Waarom bestellen bedrijven bij Vivochem

  • U bent verzekerd van scherpe prijzen.
  • De veiligheid van uw medewerkers wordt gewaarborgd. Wij leveren namelijk standaard in een UN-gekeurde verpakking.
  • Wilt u monoammoniumfosfaat exporteren? Wij regelen alle papieren, contact en verdere levering voor u.
  • Naast chemische distributie, kunnen wij u ook drumming en warehousing aanbieden.
  • Voor andere chemische grondstoffen hoeft u niet verder te zoeken, wij hebben +450 chemicaliën op voorraad.
  • U ontvangt uw chemische grondstoffen altijd binnen 3 werkdagen. Een andere leverdatum is ook mogelijk in overleg.

Wat is monoammoniumfosfaat?

Monoammoniumfosfaat, ook wel ammoniumdiwaterstoffosfaat genoemd, komt voor als kleurloze tot witte kristallen zonder geur. De stof is goed oplosbaar in water. Monoammoniumfosfaat wordt gevormd wanneer ammonia wordt geneutraliseerd met een oplossing van fosforzuur.

Monoammoniumfosfaat wordt gebruikt in kunstmest. Ook wordt de stof gebruikt als component van het poeder in brandblussers. Daarnaast is monoammoniumfosfaat, aangezien het betrekkelijk niet giftig is, vaak te vinden in chemische experimenteersets om kristalgroei te demonstreren.

Ontvang u vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag

Benieuwd naar onze prijzen of wilt u meer informatie ontvangen over de levering? In het formulier op deze pagina geeft u aan wat uw gewenste verpakking is, wat uw gewenste ordervolume is en wat uw contactgegevens zijn. Binnen één werkdag zullen we contact met u opnemen. Wij zullen contact met u opnemen over de prijs, het leverproces en andere belangrijke zaken.

Vivochem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Het werken met chemische grondstoffen vergt veel veiligheidsmaatregelen. Ons magazijn in Almelo voldoet aan alle veiligheidseisen en ons personeel is gecertificeerd om veilig te kunnen werken met chemicaliën. Benieuwd naar het proces van chemicaliën afvullen en opslaan? Bekijk onze korte impressie video.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z