CAS nr. 2687-91-4

1-Ethyl-2-Pyrrolidon

"1-Ethyl-2-Pyrrolidon is direct beschikbaar"

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van 1-Ethyl-2-Pyrrolidon, dan hoeft u niet verder te zoeken. Vivochem levert deze stof direct uit voorraad en zorgt ervoor dat het binnen 3 werkdagen op de door u gewenste locatie wordt afgeleverd.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en wij nemen binnen één werkdag contact met u op om uw wensen te bespreken.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums
  • Molecuulformule C6H11NO
  • CAS-nummer 2687-91-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is distributeur van chemische grondstoffen (B2B)

Vivochem is uw toonaangevende leverancier van chemische grondstoffen. Bedrijven uit verschillende sectoren en landen kiezen voor Vivochem als hun leverancier van chemische grondstoffen, waaronder 1-Ethyl-2-Pyrrolidon. Naast dit product bieden wij een breed scala aan andere chemische grondstoffen aan.

Uw bestelling wordt afgeleverd door onze eigen vrachtwagens om ervoor te zorgen dat uw 1-Ethyl-2-Pyrrolidon veilig en verantwoord wordt vervoerd. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en getraind om uw chemische stoffen veilig van A naar B te vervoeren.

Bij Vivochem kunt u ook terecht voor het afvullen van uw chemische grondstoffen. Onze semiautomatische afvullijnen waarborgen de veiligheid van onze medewerkers. Daarnaast zijn onze medewerkers goed getraind om in alle situaties goed te kunnen handelen. Veiligheid is onze hoogste prioriteit.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem als hun leverancier van chemische grondstoffen?

  • Wij leveren uw 1-Ethyl-2-Pyrrolidon standaard in een UN-gekeurde verpakking om de veiligheid te waarborgen.
  • Dankzij onze scherpe inkoop kunnen wij u de meest concurrerende prijzen bieden.
  • Wij zijn altijd beschikbaar om u te helpen en te adviseren. U bent bij ons nooit een nummer.
  • Naast 1-Ethyl-2-Pyrrolidon bieden wij meer dan 450 andere chemische grondstoffen aan.
  • U hoeft nooit lang te wachten op uw bestelling, wij leveren standaard binnen 3 werkdagen.
  • U ontvangt uw vrijblijvende offerte per e-mail binnen één werkdag.

Wat is 1-Ethyl-2-Pyrrolidon?

1-Ethyl-2-Pyrrolidon, ook wel bekend als NEP, is een organische verbinding met de chemische formule C6H11NO. Het is een oplosmiddel dat vaak wordt gebruikt in de chemische industrie vanwege zijn hoge oplosbaarheid in water en organische oplosmiddelen. NEP wordt ook gebruikt als reactiemiddel in de synthese van polymeren en farmaceutische producten.

NEP heeft een laag kookpunt en een laag vlampunt, wat betekent dat het gemakkelijk verdampt en ontvlambaar is. Het kan huidirritatie veroorzaken bij blootstelling, en daarom moeten geschikte veiligheidsmaatregelen worden genomen bij het hanteren van deze stof.

Vanwege de veelzijdige toepassingen van NEP is het een belangrijke stof in de chemische industrie en wordt het vaak gebruikt als oplosmiddel en reactiemiddel bij verschillende chemische processen.

ViVoChem in beeld

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor 1-Ethyl-2-Pyrrolidon

Wilt u graag een offerte aanvragen voor 1-Ethyl-2-Pyrrolidon? Dit kan eenvoudig via het formulier op deze pagina. Na het invullen van alle benodigde informatie, ontvangt u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte van ons. Indien u akkoord gaat met deze offerte, zorgen wij ervoor dat u uw chemische grondstoffen binnen 3 werkdagen ontvangt.

Als u nieuwsgierig bent naar onze werkzaamheden op locatie, kunt u een korte video bekijken waarin u een indruk krijgt van onze werkwijze voor onze klanten.

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z