CAS nr. 7782-63-0

Ijzer-(II)-sulfaat Heptahydraat

“Vivochem levert uw chemische grondstoffen snel af op de gewenste locatie”

Vivochem is dé distribiteur van ijzer-(II) -sulfaat heptahydraat en 450 andere chemische grondstoffen. U ontvangt binnen 3 werkdagen uw chemische grondstoffen op uw gewenste locatie.

Vivochem levert verschillende vormen van ijzer-(II)-sulfaat, waaronder ook ijzer-(II)-sulfaat hexahydraat. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • CAS-nummer 7782-63-0
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Flexibiliteit en persoonlijk contact

Naast chemische distributie is Vivochem ook de geschikte partner voor het afvullen en opslaan van uw chemische grondstoffen. Bij al deze diensten staat één ding centraal, namelijk het ontzorgen van onze klanten. Dit doen wij door middel van flexibiliteit en persoonlijk contact. Uw chemische grondstoffen worden standaard binnen 3 werkdagen afgeleverd.

 Om de flexibiliteit te waarborgen, beschikken wij over een wagenpark met een 10-tal vrachtwagens. Deze worden bestuurd door onze gekwalificeerde vrachtwagenchauffeurs, die veilig en verantwoord om gaan met uw chemicaliën.

Vivochem levert uw chemische grondstoffen ook buiten de Nederlandse grens. Wij beschikken over on board export-team die al het contact, de vereiste formulieren, het laden en de verdere distributie over land voor u regelt.

De voordelen van het inkopen van chemie bij Vivochem

 • U betaalt nooit te veel, wij bieden u de scherpste prijzen.
 • U ontvangt binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op basis van de gewenste verpakking en orderhoeveelheid.
 • Uw processen komen niet stil te staan, want leveren standaard binnen 3 werkdagen.
 • Naast ijzer-(II)-sulfaat kunnen wij u voorzien van meer dan 450 andere chemicaliën.
 • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Wij slaan deze graag voor u op in onze PGS-hal met +9000 palletplaatsen.

Wat is Ijzer-(II)-sulfaat Heptahydraat?

Ijzer-(II)-sulfaat is een ijzerzout van zwavelzuur. Het komt voor als witte of blauwgroene kristallen, die goed oplossen in water. Het heptahydraat, ook wel ijzervitriool of groene vitriool, is de meest voorkomende vorm. Ijzer-(II)-sulfaat is een belangrijke grondstof voor de productie van andere ijzerwinningen. In de agrarische sector wordt ijzersulfaat toegepast als meststof (het stimuleert de fotosynthese van de plant. In de paints- en coatingindustrie wordt de stof toegevoegd als component van inkten en verven. Ook in de technische sector kent ijzersulfaat zijn toepassing, o.a. als industriële reductor. IJzersulfaat reduceert namelijk het aantal chromaten aanwezig in cement. Het heptahydraat wordt gebruikt voor de bestrijding van mos in gazons.

Onze levermogelijkheden en scherpe prijzen ontvangen?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door middel van het formulier op deze pagina. Binnen één werkdag ontvangt u dan uw vrijblijvende offerte. Wij zullen zaken als de prijs en levertijden met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw ijzer-(II)-sulfaat heptahydraat ontvangt.

Vivochem in beeld

Zien hoe wij te werk gaan voor onze klanten?

Chemie is te vinden in verschillende vormen en variaties. Hierbij is het van belang dat dit in de juiste verpakking wordt geleverd. In deze vertelt Daniel over de verpakkingsmogelijkheden bij Vivochem.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van ijzer-(II)-sulfaat heptahydraat vinden?

Door contactformulier in te vullen kunt u eenvoudig de veiligheidsbladen voor ijzer-(II)-sulfaat heptahydraat of een ander product aanvragen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

Onze kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Onze algemene voorwaarden zijn op dezelfde pagina te vinden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Vivochem produceert geen chemische grondstoffen. U kunt bij ons terecht voor chemische distributie, drumming, warehousing en export.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Vivochem levert alleen aan bedrijven. Daarbij is het alleen mogelijk om een offerte aan te vragen. Binnen één werkdag ontvangt u een offerte op basis van uw wensen en behoeften.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Vivochem is een B2B leverancier en levert alleen in grote hoeveelheden. Om deze reden worden chemische grondstoffen alleen per pallet of bulk aangeboden.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier op de productpagina in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken zaken zoals de prijs, de levering etc.
 4. Gaat u akkoord? Dan zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw ijzer-(II)-sulfaat heptahydraat ontvangt.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Ijzer-(II)-sulfaat Heptahydraat