CAS nr. 7782-63-0

Ijzer-(II)-sulfaat Heptahydraat

Ijzer-(II)-sulfaat is een ijzerzout van zwavelzuur. Het komt voor als witte of blauwgroene kristallen, die goed oplossen in water. Het Heptahydraat, ook wel ijzervitriool of groene vitriool, is de meest voorkomende vorm. VivoChem levert Ijzer-(II)-sulfaat Heptahydraat in pallet zakken (1.000 kg) en in bulk (tankwagen van 20.000 liter).

VivoChem heeft ook Ijzer-(II)-sulfaat en Ijzer-(II)-sulfaat Hexahydraat in het assortiment.

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg), Bulk
  • CAS-nummer 7782-63-0
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Ijzer-(II)-sulfaat is een belangrijke grondstof voor de productie van andere ijzerwinningen. In de agrarische sector wordt Ijzersulfaat toegepast als meststof (het stimuleert de fotosynthese van de plant. In de paints- en coatingindustrie wordt de stof toegevoegd als component van inkten en verven. Ook in de technische sector kent Ijzersulfaat zijn toepassing, o.a. als industriële reductor. IJzersulfaat reduceert namelijk het aantal chromaten aanwezig in cement. Het Heptahydraat wordt gebruikt voor de bestrijding van mos in gazons. 

Levertermijn

Ijzer-(II)-sulfaat Heptahydraat bestellen? Ijzer-(II)-sulfaat Heptahydraat is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u Ijzer-(II)-sulfaat Heptahydraat exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

ViVoChem in beeld

Verpakkingsmogelijkheden

Chemie is te vinden in verschillende vormen en variaties. Hierbij is het van belang dat dit in de juiste verpakking wordt geleverd. In deze vertelt Daniel over de verpakkingsmogelijkheden bij ViVoChem.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Ijzer-(II)-sulfaat Heptahydraat