CAS nr. 7782-63-0

Ijzer-(II)-sulfaat Hexahydraat

“Vivochem heeft een breed aanbod van chemicaliën voor verschillende secoren”

Bent u opzoek naar een leverancier met korte levertijden voor Ijzer-(II)-sulfaat hexahydraat? Zoek dan niet verder, Vivochem levert dit direct uit voorraad. Wij beschikken over een eigen wagenpark, bestaande uit 10 vrachtwagens. Deze worden bestuurd door ons eigen betrouwbaar personeel.

Ijzer-(II)-sulfaat hexahydraat bestellen? Vraag een offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte. Vivochem heeft ook ijzer-(II)-sulfaat en ijzer-(II)-sulfaat heptahydraat in het assortiment.

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 7782-63-0
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is uw One Stop partner voor chemische distributie

Vivochem is al een lange tijd werkzaam in de chemiebranche. Daarom weten wij als geen ander hoe chemische grondstoffen zijn voor veel bedrijven. Wij een ruim aanbod van meer dan 450 chemische grondstoffen. Van Aceton tot Zwavelzuur, wij hebben het op voorraad en leveren het binnen 3 werkdagen af op uw gewenste locatie.

Bij Vivochem bent u verzekerd van goede service, persoonlijk contact en expertise. Dit komt terug in alle diensten die wij aanbieden. Naast chemische distributie kunnen wij u ook drumming en warehousing van uw chemische grondstoffen aanbieden. Vivochem beschikt over een moderne warehouse die voldoet aan alle eisen omtrent ADR.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

  • U bent verzekerd bij Vivochem van de scherpste prijzen voor Ijzer-(II)-sulfaat hexahydraat.
  • Er staat altijd een medewerker voor u klaar die uw vragen beantwoordt en met u meedenkt.
  • Heeft u geen plaats op eigen locatie? Wij slaan uw chemische grondstoffen graag op in onze volledig uitgeruste PGS hal.
  • Naast Ijzer-(II)-sulfaat hexahydraat hebben wij meer dan 450 andere chemische grondstoffen aanbieden.
  • Wij kunnen uw Ijzer-(II)-sulfaat ook per tankwagen (20.000 liter) leveren.
  • U bent ervan verzekerd dat u binnen 3 werkdagen uw chemische grondstoffen ontvangt.

Wat is ijzer-(II)-sulfaat hexahydraat

Ijzer-(II)-sulfaat is een ijzerzout van zwavelzuur. Het komt voor als witte of blauwgroene kristallen, die goed oplossen in water.

 

Ijzer-(II)-sulfaat is een belangrijke grondstof voor de productie van andere ijzerwinningen. In de agrarische sector wordt ijzersulfaat toegepast als meststof (het stimuleert de fotosynthese van de plant), maar ook als mosverwijderaar in gazons. In de paints- en coatingindustrie wordt de stof toegevoegd als component van inkten en verven. Ook in de technische sector kent ijzersulfaat zijn toepassing, o.a. als industriële reductor. Ijzersulfaat reduceert namelijk het aantal chromaten aanwezig in cement.

Uw Ijzer-(II)-sulfaat hexahydraat snel ontvangen?

Wij verzekeren u van een snelle levering van Ijzer-(II)-sulfaat hexahydraat. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. Zodra u deze heeft ingevuld, ontvangt u binnen 1 werkdag een offerte op basis van uw gewenste verpakking en ordervolume. Wij nemen contact met u op om alles te bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen drie werkdagen uw Ijzer-(II)-sulfaat ontvangt op uw locatie.

Vivochem in beeld

Uw chemicaliën op laten slaan?

Het opslaan van chemische grondstoffen is iets wat niet zomaar mag worden gedaan. Wij beschikken over een volledig uitgeruste warehouse. Onze PGS hal heeft beschermingsniveau 1, het hoogst haalbare niveau, en heeft meer dan 9000 palletplaatsen. Wilt u weten hoe ADR warehousing er bij ViVoChem uitziet? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u alles hierover vertelt.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Ijzer-(II)-sulfaat Hexahydraat