CAS nr. 7782-63-0

Ijzer-(II)-sulfaat Hexahydraat

Ijzer-(II)-sulfaat is een Ijzerzout van Zwavelzuur. Het komt voor als witte of blauwgroene kristallen, die goed oplossen in water. VivoChem levert Ijzer-(II)-sulfaat Hexahydraat in pallet met zakken (1.000 kg) en in bulk (tankwagen van 20.000 liter).

VivoChem heeft ook Ijzer-(II)-sulfaat en Ijzer-(II)-sulfaat Heptahydraat in het assortiment.

 

 

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg), Bulk
  • CAS-nummer 7782-63-0
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Ijzer-(II)-sulfaat is een belangrijke grondstof voor de productie van andere ijzerwinningen. In de agrarische sector wordt Ijzersulfaat toegepast als meststof (het stimuleert de fotosynthese van de plant), maar ook als mosverwijderaar in gazons. In de paints- en coatingindustrie wordt de stof toegevoegd als component van inkten en verven. Ook in de technische sector kent Ijzersulfaat zijn toepassing, o.a. als industriële reductor. IJzersulfaat reduceert namelijk het aantal chromaten aanwezig in cement.

Levertermijn

Ijzer-(II)-sulfaat Hexahydraat bestellen? Ijzer-(II)-sulfaat Hexahydraat is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u Ijzer-(II)-sulfaat Hexahydraat exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

ViVoChem in beeld

Onze verpakkingen

Wij vinden het belangrijk dat uw chemicaliën in de juiste verpakking op de gewenste locatie worden geleverd. In deze video vertelt Daniel over onze verpakkingsmogelijkheden.

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert VivoChem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Ijzer-(II)-sulfaat Hexahydraat