CAS nr. 7775-27-1

Natriumpersulfaat

“Vivochem biedt standaard de scherpste prijzen.”

Vivochem biedt altijd scherpe prijzen voor Natriumpersulfaat en biedt tevens flexibele leveringsopties, waardoor het de ideale partner is voor uw Natriumpersulfaat behoeften. Wilt u een offerte aanvragen voor Natriumpersulfaat? Vul dan het offerteformulier in en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • CAS-nummer 7775-27-1
 • UN-nummer 1505
 • ADR-klasse 5
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is de toonaangevende leverancier van Natriumpersulfaat en meer dan 450 andere hoogwaardige chemische grondstoffen.

Wij denken graag met u mee als het gaat om het bestellen van chemische producten en bieden naast distributie ook mogelijkheden voor het afvullen en opslaan van chemische grondstoffen in ons moderne ADR magazijn.

Wilt u ons volledige aanbod aan chemische grondstoffen bekijken? Bekijk dan ons uitgebreide productoverzicht met meer dan 450 kwaliteitsproducten.

Klanten kiezen er graag voor om hun chemische grondstoffen te bestellen bij Vivochem vanwege de volgende voordelen:

 • Onze eigen moderne vloot van transportvoertuigen, bestaande uit 10 vrachtwagens, wordt bestuurd door ervaren en betrouwbare chauffeurs.
 • U ontvangt binnen één werkdag na uw aanvraag geheel vrijblijvend een offerte.
 • Naast Natriumpersulfaat bieden wij een breed scala van meer dan 450 verschillende chemische grondstoffen aan.
 • Vivochem heeft een snelle levertijd van maximaal 3 werkdagen.
 • Onze faciliteiten voor drumming en warehousing zijn modern en up-to-date.
 • Wij hanteren altijd lage prijzen door strategisch en efficiënt in te kopen.

Wat is Natriumpersulfaat?

Natriumpersulfaat is een anorganische verbinding met de chemische formule Na2S2O8. Het is een wit kristallijn poeder dat gemakkelijk oplost in water. Het wordt vaak gebruikt als oxidatiemiddel, bleekmiddel en als initiator voor polymerisatiereacties in de chemische industrie. Natriumpersulfaat wordt ook gebruikt als reinigings- en desinfectiemiddel in de huishoudelijke en industriële sector. Door zijn veelzijdigheid en brede toepassingsgebieden is Natriumpersulfaat een belangrijk chemisch product in veel verschillende industrieën.

Wilt u een offerte aanvragen bij Vivochem?

ADR warehousing

Zodra u dit doet, gaan onze verkoopmedewerkers direct voor u aan de slag om binnen één werkdag een vrijblijvende offerte naar u te sturen. Als u akkoord gaat met de offerte, dan leveren onze gecertificeerde chauffeurs uw bestelling binnen drie werkdagen op locatie. Als u wilt, kunnen we de leverdatum altijd in overleg met u vaststellen.

Bij Vivochem is het verpakken van chemische grondstoffen voor onze klanten een serieuze zaak. We begrijpen dat het van groot belang is dat deze stoffen veilig worden verpakt en geleverd. Daarom leveren wij altijd in een veilige UN-gekeurde verpakking. Bekijk onze korte video waarin Daniël uitlegt hoe we al onze verpakkingen zorgvuldig en veilig samenstellen.

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert VivoChem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z