CAS nr. 67-63-0

Isopropylalcohol

Industrial grade

“Vivochem levert uw chemische grondstoffen op de gewenste locatie”

Isopropylalcohol is direct uit voorraad leverbaar en kan worden geleverd op uw gewenste locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Binnen één werkdag ontvangt u van ons de offerte met aanvullende informatie.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • Molecuulformule C3H8O
 • CAS-nummer 67-63-0
 • UN-nummer 1219
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, al jaar en dag totaalleverancier van chemische grondstoffen

Vivochem heeft één doel, namelijk u volledig ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Dagelijks rijdt ons moderne transportvloot, bestaande uit een 10-tal vrachtwagens, naar onze klanten in de Benelux. Het exporteren van chemicaliën valt ook onder de diensten van Vivochem. Vraag naar de mogelijkheden bij onze exportafdeling, zij beschikken over de juiste kennis en expertise op het gebied van chemie exporteren.

Naast het distribueren van chemicaliën, vullen wij ook chemische grondstoffen af in onze warehouse. Wij kunnen isopranol voor u afvullen in 1.000 liter IBC’s, pallet drums en Pallet blikken.

Wij mogen uw chemische grondstoffen ook voor u warehousen. Onze moderne PGS 15 hal, heeft meer dan 9000 palletplaatsen. Deze zijn conform aan de geldende eisen en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen (ADR).

Waarom bestellen bedrijven bij Vivochem?

 • Door goed in te kopen, kunnen wij u de scherpste prijzen bieden voor isopropylalcohol.
 • Wij slaan uw chemicaliën op in onze warehouse met beschermingsniveau 1.
 • Bij Vivochem bent u verzekerd van direct en persoonlijk contact.
 • Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en waarborgen dit ook in al onze processen.
 • Heeft u snel uw chemicaliën nodig? Wij leveren deze standaard binnen 3 werkdagen.
 • Isopropylalcohol kan worden geleverd in IBC, Pallet drums, Bulk en Pallet blikken.

Wat is Hexafluorkiezelzuur?

Isopropylalcohol (isopropanol, IPA) of 2-Propanol (Propaan-2-ol) is een kleurloze en heldere vloeistof die goed oplosbaar is in o.a. water. Het wordt met name toegepast als ontsmettingsalcohol in diverse soorten hygiënische en antibacteriële producten zoals o.a. handgel en desinfectant. Ook in zowel huishoudelijke als industriële schoonmaakmiddelen kent IPA zijn toepassingen. Tevens wordt (1 à 3 %) IPA gebruikt voor het denatureren van Ethanol, wat de Ethanol ongeschikt maakt voor menselijke consumptie. 

Benieuwd naar onze prijzen en levermogelijkheden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor onze isopropylalcohol via het aanvraagformulier op deze pagina. Als u deze heeft ingevuld, ontvangt u binnen één werkdag een offerte met onze scherpe prijzen. We zullen alle belangrijke zaken met u bespreken. Als u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw isopropylalcohol ontvangt.

Vivochem in beeld

Warehousing & Drumming

Bent u benieuwd hoe het proces verloopt van isopropanol afvullen en opslaan bij Vivochem. Bekijk hier onze korte video waarin onze collega Daniel u meer uitleg geeft over ADR warehousing.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z