CAS nr. 64742-49-0

Kookpuntbenzine

“Kookpuntbenzine is leverbaar in verschillende verpakkingen”
Bent u opzoek naar een leverancier voor kookpuntbenzine? Vivochem levert kookpuntbenzine in zowel technische als industrial grade. Deze zijn beschikbaar in de 100-140, 40-65, 60-95, 80-110 varianten.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • CAS-nummer 64742-49-0
 • UN-nummer 1268
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is leverancier van kookpuntbenzine en +450 andere chemische grondstoffen

Kookpuntbenzine bestellen? Dat kan bij Vivochem. Vul het offerteformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Naast het distribueren van chemische grondstoffen kunnen wij de kookpuntbenzine voor u afvullen in de door u gewenste verpakking. Heeft u niet direct uw kookpuntbenzine nodig en geen geschikte locatie om chemie te kunnen opslaan? Dan kunnen wij uw chemische grondstoffen opslaan in onze veilige PGS 15 hal. 

Waarom bestellen bedrijven hun chemicaliën bij Vivochem

 • De continuïteit van uw processen is belangrijk voor ons, daarom leveren wij standaard binnen 3 werkdagen.
 • Duurzaamheid is voor ons ook een belangrijk onderwerp, daarom waarborgen wij dit in al onze processen.
 • Uw chemische grondstoffen op laten slaan? Wij beschikken over een volledig uitgeruste PGS 15 hal. Deze is geschikt voor de warehousing van chemicaliën met verschillende gevarenklasse.
 • De veiligheid van uw medewerkers staat voorop. Daarom leveren wij uw chemische grondstoffen altijd in veilige UN-gekeurde chemie verpakkingen.
 • U bent verzekerd van de scherpste prijzen voor kookpuntbenzine.

Wat is kookpuntbenzine?

Kookpuntbenzine, ook wel Petroleumether genoemd, wordt gedistilleerd uit ruwe aardolie. Het Wordt onder andere gebruikt als industrieel oplosmiddel en als extractiemiddel voor olie uit oliezaden. Ook wordt het gebruikt als wasbenzine en verfverdunner.

Vivochem in beeld

Sfeerimpressie Vivochem

Een offerte voor kookpuntbenzine vraagt u eenvoudig aan door middel van het formulier op deze pagina. U vult uw gewenste verpakking, ordervolume en uw  contactgegevens in. Daarna ontvangt u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerteformulier. Wij zullen de prijs en levermogelijkheden met u bespreken. Als u akkoord gaat, zetten wij alles in werking om binnen 3 werkdagen uw kookpuntbenzine op de gewenste locatie te leveren.

Kookpuntbenzine is beschikbaar in IBC’s, Pallet drums, Pallet cans en bulk. Bent u benieuwd naar de juiste verpakking voor u? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, zij helpen u graag verder. Voor meer informatie over de verpakkingen kunt u ook onze korte video bekijken. Daniel vertelt hier alles over onze verpakkingsmogelijkheden. 

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van kookpuntbenzine vinden?

De veiligheidsbladen van kookpuntbenzine vraagt u eenvoudig aan door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

Onze kwaliteitscertificaten vindt u op onze downloadpagina. Hier kunt u ook onze algemene voorwaarden vinden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Vivochem produceert en mengt geen chemische grondstoffen. Voor chemische distributie, drumming, warehousing en export bent u aan het juiste adres.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Vivochem levert uitsluitend aan bedrijven. Het is dus niet mogelijk om als consument chemicaliën in te kopen bij Vivochem.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Het is niet mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te kopen. U kunt bij Vivochem chemische grondstoffen per pallet en in bulk inkopen.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is zeer eenvoudig:

 1. U vult het offerteformulier op de productpagina in.
 2. U ontvangt binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte en we nemen contact met u op.
 3. We zullen de prijs en de levering samen bespreken.
 4. Bij een overeenkomst zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw kookpuntbenzine ontvangt.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z