CAS nr. 7632-00-0

Natriumnitriet

Food grade, Industrial grade

“Een breed aanbod van chemische grondstoffen”

Natriumnitriet is één van de +450 chemische grondstoffen uit het assortiment van Vivochem. Wij hanteren altijd een korte levertermijn. Natriumnitriet is beschikbaar in Food Grade en Industrial Grade kwaliteit. Natriumnitriet bestellen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Bent u opzoek naar een partner die snelle levertijden hanteert en flexibel is? Dan is Vivochem de juiste partij voor u. Bij Vivochem staat de klant daadwerkelijk op de eerste plaats en bent u verzekerd van goede service.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet zakken (1000 kg)
 • CAS-nummer 7632-00-0
 • UN-nummer 1500
 • ADR-klasse 5
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Snelle levering & goede service staan centraal

Ons doel is om al onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Wij weten namelijk als geen ander dat chemische grondstoffen een essentieel onderdeel zijn voor veel processen. Wij hanteren een levertermijn van 2-3 werkdagen en houden u altijd op de hoogte van de status van uw bestelling. Zo kunt u zich blijven focussen op uw eigen werkzaamheden.

Wij bieden naast natriumnitriet ruim 450 andere chemische grondstoffen aan. Zo bent u voor al uw benodigde chemische grondstoffen aan het juiste adres. Naast distributie kunnen wij chemicaliën voor u afvullen en veilig opslaan in ons moderne warehouse in Almelo.

Heeft u vragen over uw levering? Neem gerust even contact op met onze medewerkers, zij helpen u graag verder.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

 • U koopt natriumnitriet en +450 andere chemicaliën in tegen de scherpste prijzen.
 • Warehousing van chemicaliën, mag niet zomaar door iedereen worden gedaan. Vivochem beschikt over alle voorzieningen en certificaten om uw chemische grondstoffen veilig op te slaan.
 • Uw chemische grondstoffen worden standaard binnen 3 werkdagen geleverd in een UN-gekeurde verpakking.
 • Het ontvangen van natriumnitriet in het buitenland is geen probleem. Onze onboard export-team regelt alles voor u.
 • Heeft u vragen? Bij Vivochem weet u zeker dat er iemand klaarstaat om met u mee te denken.
 • Wij beschikken over een eigen transportvloot bestaande uit een 10-tal vrachtwagens. Deze worden bestuurd door onze eigen medewerkers.

Wat is natriumnitriet?

Natriumnitriet is beschikbaar in Food Grade en Industrial Grade kwaliteit. Natriumnitriet bestellen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan, u ontvangt deze binnen één werkdag.

Natriumnitriet wordt gebruikt in voedingsmiddelenindustrie onder het E-nummer E250. Het wordt ook gebruikt in de chemische industrie en bij metaalwerking. Daarnaast is het een tegengif bij cyanidevergiftiging.

Ontvang binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte

Om onze scherpe prijzen te ontvangen, kunt u een offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. Hier vult u uw gewenste verpakkingseenheid, ordervolume en uw contactgegevens in. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte met de prijs van onze natriumnitriet. We zullen de prijs, het leverproces en alle andere belangrijke zaken met u bespreken. Als u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat onze chauffeur het in 2-3 werkdagen aflevert op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

ADR-opslag bij Vivochem

Het opslaan van chemische grondstoffen vereist veel voorzieningen en certificaten. Wij begrijpen dat dit niet voor ieder bedrijf mogelijk is. Daarom is het mogelijk om chemische grondstoffen bij ons te laten slaan. Bent u benieuwd hoe warehousing er bij Vivochem uitziet? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u hier alles over vertelt.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z