CAS nr. 200-838-9

Methyleenchloride

Industrial grade

“Vivochem verzekert u van een veilige en verantwoorde levering”

Voor al uw benodigde chemicaliën bent u bij Vivochem op het juiste adres. Methyleenchloride is een kleurloze, vluchtige vloeistof. is één van de +450 chemische grondstoffen uit ons assortiment. Wilt u graag meer informatie over methyleenchloride? Neem dan contact op met onze medewerkers. Deze staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet drums
 • CAS-nummer 200-838-9
 • UN-nummer 1593
 • ADR-klasse 6
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Chemische distributie bij Vivochem

Vivochem gaat verder dan slechts het distribueren van chemische grondstoffen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen bij het aanschaffen van chemische grondstoffen. Naast het distribueren van chemicaliën, bieden wij ook aanvullende diensten zoals drumming en warehousing van uw chemische grondstoffen. Vivochem is dé totaalleverancier van chemische grondstoffen.

Onze warehouse voldoet aan alle ADR voorschriften, waardoor wij uw chemische grondstoffen veilig en verantwoord kunnen opslaan. Het beschikt over beschermingsniveau 1 en heeft meer dan 9000 palletplaatsen.

Om ervoor te zorgen dat uw chemische grondstoffen veilig van A naar B komen, worden deze getransporteerd door onze eigen transportvloot. Deze bestaat uit een 10-tal vrachtwagens en wordt bestuurd door onze gecertificeerde chauffeurs.

Waarom kiezen bedrijven voor chemische grondstoffen van Vivochem?

 • Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn tegenover onze klanten. Daarom bent u bij ons verzekerd van een eerlijke en persoonlijke benadering.
 • Wij kopen goed in, waardoor wij u altijd scherpe prijzen kunnen bieden voor methyleenchloride.
 • Uw chemische grondstoffen kunnen bij ons worden afgevuld en daarna direct worden geleverd of opgeslagen in onze moderne warehouse.
 • Uw chemische grondstoffen worden altijd veilig en verantwoord afgeleverd in een UN-gekeurde verpakking.
 • Vivochem beschikt over verschillende kwaliteitscertificaten waaronder ISO 9001-14001, HACCP en GMP+
 • U bent verzekerd van een snelle levering. Wij leveren namelijk standaard binnen 3 werkdagen.

Toepassingen

Methyleenchloride wordt hoofdzakelijk gebruikt als oplosmiddel. De bekendste toepassingen van methyleenchloride zijn gebruik als verfafbijtmiddel en als ontvettingsmiddel. Daarnaast wordt het soms toegepast in lampen.

Benieuwd naar onze prijzen?

Een offerte vraagt u zeer eenvoudig aan via het formulier op deze pagina. Hiervoor hoeft u slechts uw gewenste verpakking, ordervolume en contactgegevens in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u uw vrijblijvende offerte voor methyleenchloride. Alle belangrijke zaken zullen met u worden besproken. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw methyleenchloride op de gewenste locatie ontvangt.

Onze verpakkingsmogelijkheden

Methyleenchloride is bij Vivochem beschikbaar in verschillende verpakkingen. Deze chemie verpakkingen zijn allemaal UN-gekeurd, hierdoor wordt de veiligheid van zowel uw als onze medewerkers gewaarborgd. Wilt u meer weten over al onze verpakkingsmogelijkheden? Bekijk dan deze korte video waarin wij alles vertellen over al onze verpakkingen.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z