CAS nr. 50-00-0

Formaldehyde

Industrial grade

“Formaldehyde is leverbaar uit voorraad en beschikbaar in verschillende verpakkingen”

Formaldehyde is een giftig gas met een sterke, onaangename geur en is goed oplosbaar in water. Een 37% oplossing van formaldehyde in water, zoals geleverd door ViVoChem, wordt Formaline of Formol genoemd.

ViVoChem is dé B2B leverancier van chemische grondstoffen. Vraag een offerte aan voor formaldehyde en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

 

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums (PE), Pallet cans
 • Molecuulformule CH2O
 • CAS-nummer 50-00-0
 • UN-nummer 2209
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Formaline wordt o.a. gebruikt bij de productie van isolatie, textiel, mdf en spaanplaat. De stof wordt in de personal care industrie, met name in cosmetica, toegepast als conserveermiddel en als ontsmettingsmiddel van installaties en verpakkingen. Verder kent de stof toepassingen in de agrarische industrie, de textielsector en de papier- en houtverwerkende industrie.

Wilt u meer informatie? Vraag dan het veiligheidsblad / MSDS blad op bij onze verkoopmedewerkers.

Waarom klanten formaldehyde bestellen bij ViVoChem

 • Formaldehyde is leverbaar uit voorraad en kan binnen 2-3 werkdagen geleverd worden.
 • Heeft u vragen? Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.
 • Naast formaldehyde heeft ViVoChem een ruim aanbod van andere basischemicaliën.
 • Heeft u geen ruimte of is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op uw locatie op te slaan? ViVoChem beschikt over een moderne warehouse met +9.000 palletplaatsen.
 • ViVoChem beschikt over een eigen wagenpark met een 10-tal moderne vrachtwagens, voorzien van de nieuwste technologieën omtrent veiligheid en duurzaamheid.
 • Wilt u chemische grondstoffen exporteren? Een getraind team staat dagelijks voor u klaar om innovatieve oplossingen aan te bieden voor al uw export business.

Chemische grondstoffen afgeleverd op gewenste locatie

Formaldehyde wordt op gewenste locatie geleverd door onze gecertificeerde chauffeurs. Onze chauffeurs worden continu bijgeschoold in de nieuwste wetgeving betreft gevaarlijke stoffen. Dit zorgt ervoor dat uw goederen op een veilige, verantwoorde en economische manier bij u worden afgeleverd. Uw bestelde chemische grondstoffen worden op de gewenste locatie en tijd geleverd. De standaard levertijd na bestelling is 2 tot 3 werkdagen.

ViVoChem in beeld

Heeft u geen geschikte locatie om chemische grondstoffen op te slaan?

Heeft u te weinig ruimte op uw locatie? Of is het door strenge regelgeving niet mogelijk chemische grondstoffen op te slaan? ViVoChem heeft dé oplossing. Laat uw chemische grondstoffen opslaan in ons moderne PGS 15 hal. In deze video legt Daniel meer uit over onze ADR warehousing mogelijkheden.

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert VivoChem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z