CAS nr. 67-64-1

Aceton

Industrial grade

“Scherpe prijzen en snelle levering van Aceton!”

Bent u opzoek naar een partner met ruime voorraden en scherpe prijzen voor Aceton? Dan bent u op het juiste adres, Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • Molecuulformule C3H6O
 • CAS-nummer 67-64-1
 • UN-nummer 1090
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé leverancier van Aceton en meer!

Aceton wordt veelal gebruikt als oplosmiddel en als industriële ontvetter, maar kent meerdere toepassingen in verschillende industrieën. Met veel ervaring en een groot klantbestand van meer dan 1000 bedrijven, maken ons een geschikte partner voor ieder bedrijf. Ondanks ons grote klantbestand, hebben wij het nooit te druk om u te woord te staan. Onze enthousiaste medewerkers staan altijd paraat en beschikken over de juiste expertise om u te voorzien van alle informatie over Aceton.

Bij Vivochem kunnen wij u van 3 dingen verzekeren:

 • Persoonlijk contact.
 • Flexibiliteit in de levering.
 • Veel kennis en expertise.

Wat zijn de voordelen van Aceton bestellen bij Vivochem?

 • Wij bieden altijd de scherpste prijzen voor Aceton.
 • Altijd een medewerker beschikbaar, die graag met u meedenkt over oplossingen.
 • Een snelle en flexibele levering van uw chemische grondstoffen.
 • Chemie leveren stopt niet bij de Nederlandse grens, wij leveren chemie wereldwijd!
 • Kunt u geen chemische grondstoffen opslaan op eigen locatie? Geen zorgen, wij beschikken over een grote warehouse met 9000+ palletplaatsen.
 • Duurzaamheid staat bij Vivochem voorop en wij waarborgen dit in al onze processen.

Aceton bestellen? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Bent u benieuwd naar onze prijzen en onze levermogelijkheden voor Aceton? Vul dan vrijblijvend dit offerte formulier in. Wij vragen alleen naar uw gewenste verpakking, ordervolume en contactgegevens. Daarna ontvangt binnen 1 werkdag uw offerte met scherpe prijzen van Vivochem. Samen met u bespreken we de toepassingen, levering en prijs. Zodra de offerte akkoord is, gaan wij voor u aan de slag om de chemische grondstoffen binnen 2-3 werkdagen naar wens af te leveren.

Vivochem in beeld

Zien hoe wij te werk gaan voor onze klanten?

Benieuwd naar onze faciliteiten en processen? Bekijk dan deze korte impressievideo van ons warehouse in Almelo. In deze video krijgt u een beeld van alles wat zich afspeelt op het moment dat u een order plaatst. Zo weet u hoe het afvullen, opslaan en distribueren van chemicaliën bij Vivochem wordt gedaan.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van aceton vinden?

De veiligheidsbladen voor aceton vraagt u eenvoudig aan door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

Al onze kwaliteitscertificaten kunt u downloaden op onze downloadpagina. Op deze pagina vindt u ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Vivochem distribueert chemische grondstoffen. Wij mengen en/ of produceren deze niet.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Vivochem is een B2B-distirbuteur van chemische grondstoffen. Het is dus niet mogelijk om als consument chemicaliën bij ons in te kopen.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Het is niet mogelijk om chemische grondstoffen in een kleine verpakking in te kopen bij Vivochem. Wij leveren alleen in grote hoeveelheden per pallet of bulk.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in, dit duurt slechts enkele minuten.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. We zullen de zaken als de prijs en levertijd met u bespreken.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw aceton ontvangt.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z