CAS nr. 7631-99-4

Natriumnitraat

Food grade, Industrial grade

“Natriumnitraat tegen scherpe prijzen geleverd op uw gewenste locatie”

Wij weten dat chemische grondstoffen voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel zijn voor hun proces. Daarom is ons doel om u volledig te ontzorgen bij de distributie van natriumnitraat en meer dan 450 andere chemische grondstoffen.
 

 • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
 • CAS-nummer 7631-99-4
 • UN-nummer 1498
 • ADR-klasse 5
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

ViVoChem, dé totaalleverancier voor u

Wij beschikken over veel kennis en ervaring binnen de chemiebranche en leveren chemische grondstoffen voor talloze industrieën en sectoren. Zo leveren wij ook natriumnitraat, wat een product is dat toepassingen kent in laboratoriums en toepassingen als conserveermiddel.

Naast het distribueren van chemicaliën, bieden wij ook aanvullende diensten. Wij kunnen en mogen ook drumming en warehousing van chemicaliën aanbieden in onze warehouse in Almelo. Onze PGS 15 hal heeft beschermingsniveau 1, wat betekent dat wij veel chemische grondstoffen voor u mogen opslaan.

Ook voor leveringen buiten de Nederlandse grens bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren uw chemische grondstoffen namelijk over de hele wereld.

De voordelen van het bestellen van natriumnitraat bij ViVoChem

 • Wij bieden natriumnitraat aan tegen scherpe prijzen.
 • Iedere klant is uniek. Daarom bieden wij persoonlijk contact dat verder gaat dan slechts vragen beantwoorden, want wij denken graag met u mee.
 • Uw chemische grondstoffen worden standaard geleverd in een veilige UN-gekeurde verpakking.
 • U ontvangt binnen één dag uw vrijblijvende offerte.
 • ViVoChem hecht veel waarde aan duurzaamheid en waarborgt dit ook in haar processen.
 • Wij leveren standaard binnen 3 werkdagen, zodat u zo snel mogelijk uw natriumnitraat kunt gebruiken voor uw toepassing.

Wat is natriumnitraat?

Natriumnitraat, ook wel Chilisalpeter, Natronsalpeter en Nitratine genoemd, is het natriumzout van salpeterzuur. Het is een kleurloos tot wit kristallijn poeder dat water aantrekt. Natriumnitraat is zeer goed op te lossen in water. Het wordt verkregen door de reactie van natriumcarbonaat of natriumhydroxide met Salpeterzuur.

ViVoChem in beeld

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor natriumnitraat?

Vraag via het offerteformulier op deze pagina eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Binnen één werkdag ontvangt u deze. Wij zullen de prijs en levermogelijkheden met u bespreken. Zodra alles akkoord is, gaan wij voor u aan het werk. Binnen 3 werkdagen ontvangt u uw natriumnitraat aan op uw gewenste locatie.

Sfeerimpressie van ViVoChem

Goede service is één van onze added values, maar hoe ziet dat er in praktijk nou uit? In deze korte video krijgt u een impressie van hoe wij te werk gaan voor al onze klanten.

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert VivoChem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z