CAS nr. 7697-37-2

Salpeterzuur

Industrial grade

“Salpeterzuur snel, veilig en flexibele geleverd!”

Opzoek naar een leverancier die salpeterzuur snel levert en daarbij ook nog eens flexibel is? Dan is Vivochem dé partner voor u.

 

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums (PE), Pallet cans
 • Molecuulformule HNO3
 • CAS-nummer 7697-37-2
 • UN-nummer 2031
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Met veel ervaring in de chemiebranche, is ViVoChem een gevestigde waarde. Salpeterzuur, ook wel Waterstofnitraat is een kleurloze vloeistof die geleverd kan worden in IBC’s, cans en drum-containers. Salpeterzuur is zowel irriterend als sterk corrosief en vereist daarom een goede verpakking die aan alle veiligheidseisen voldoet. Bij ViVoChem bent u ervan verzekerd dat uw chemicaliën worden geleverd in een veilige verpakking die UN-gekeurd zijn. Heeft u vragen over onze salpeterzuur of wilt u meer informatie over het bestelproces bij ViVoChem? Neem gerust even contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij helpen u graag verder!

De voordelen van het inkopen van Salpeterzuur kopen bij ViVoChem?

 • Wij bieden u altijd de scherpste prijzen voor salpeterzuur
 • Is het niet mogelijk om chemicaliën op te slaan op uw eigen locatie? ViVoChem beschikt over een moderne ADR warehouse met 9000+ palletplaatsen.
 • Wij leveren uw salpeterzuur in een UN-gekeurde verpakking.
 • Gaan uw chemische producten de hele wereld over? Onze exportafdeling kan u hierbij ondersteunen.
 • Onze standaard levertermijn bedraagt 2-3 werkdagen.
 • U ontvangt binnen één werkdag een vrijblijvende offerte.
ViVoChem in beeld

Levering vanuit het XL-Businesspark in Almelo

Vanuit onze moderne locatie op het XL-Businesspark in Almelo kunnen wij chemische grondstoffen leveren aan bedrijven over de hele wereld, maar hoe werkt het afvullen, opslaan en distribueren eigenlijk bij ViVoChem? Bekijk deze korte video om een impressie te krijgen van alle faciliteiten en processen in ons warehouse.

Een vrijblijvende offerte voor salpeterzuur

Het aanvragen van een offerte gaat eenvoudig via het offerteformulier op deze pagina. Vul uw gegevens in en de gewenste hoeveelheid en verpakking. Onze medewerkers sturen u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Op het moment dat de offerte akkoord is, zorgen zij ervoor dat uw chemische grondstoffen binnen 2-3 werkdagen worden afgeleverd.

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z