CAS nr. 215-185-5

Natriumhydroxide

Food grade, Industrial grade

“Ondersteuning bij chemische distributie met de juiste kennis en expertise”

Natriumhydroxide, ook wel natronloog, caustic soda of bijtende soda genoemd, komt voor als een witte, hygroscopische vaste stof die zeer goed oplosbaar is in water. Bent u benieuwd naar de toepassingen voor uw processen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums (PE), Pallet cans, BigBag, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule NaOH
 • CAS-nummer 215-185-5
 • UN-nummer 1824
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé totaalleverancier van chemische grondstoffen

Vivochem beschikt over een aanbod van ruim 450 chemische (basis) grondstoffen. Vanuit onze warehouse gelegen aan het XL Businesspark Almelo, leveren wij dagelijks chemische grondstoffen af bij onze klanten. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn opgeleid om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemicaliën.

Onze moderne warehouse is ingericht volgens het ADR regelement. Hierdoor mogen wij chemicaliën, naast het drummen en distribueren,  ook warehousen voor onze klanten. Vivochem beperkt het leveren van chemische grondstoffen niet tot alleen Nederland, wij leveren wereldwijd.

De voordelen van het bestellen van natriumhydroxide bij Vivochem

 • Bij Vivochem bent u verzekerd van scherpe prijzen.
 • Onze transport wordt uitgevoerd door betrouwbaar personeel.
 • U ontvangt binnen één werkdag na aanvraag een geheel vrijblijvende offerte.
 • Wij leveren binnen 3 werkdagen uw chemische grondstoffen op de gewenste locatie.
 • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Wij beschikken over een moderne PGS 15 hal waarin wij uw chemicaliën kunnen opslaan.
 • Wij ontzorgen u volledig op het gebied van chemische distributie.

Toepassingen

Natriumhydroxide kent vele toepassingen, zowel in het laboratorium als in de industrie. Het wordt onder meer gebruikt bij de productie van zeep, kleurstoffen, kunstzijde en cellulose uit hout en stro. Ook wordt natriumhydroxide gebruikt bij de bewerking van katoen en bij de reiniging van vet, aardolie en petroleum. In de voedingsindustrie wordt het ingezet als zuurteregelaar (E524).

Natriumhydroxide afgeleverd op gewenste locatie

Natriumhydroxide wordt op uw gewenste locatie geleverd door onze gecertificeerde chauffeurs. Daarom bent u er bij Vivochem van verzekerd dat uw chemicaliën veilig en verantwoord worden afgeleverd. Vraag eenvoudig uw vrijblijvende offerte aan door middel van het formulier op deze pagina. Binnen één werkdag ontvangt u uw vrijblijvende offerte. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw chemische grondstoffen ontvangt.

Vivochem in beeld

ADR opslag bij Vivochem

Natriumhydroxide is ingedeeld in ADR-klasse 8. Dit betekent dat het een bijtende en irriterende stof is die ernstige brandwonden kan veroorzaken. Bij Vivochem mogen wij bepaalde ADR-klassen opslaan voor onze klanten. Wilt u zien hoe ADR opslag bij Vivochem eruit ziet? Bekijk dan deze video waarin Daniel hier meer over vertelt.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z